Redactia.ro
Home » TV » Anamaria Prodan fotografiată intr-o ținută sumară. Imaginile au devenit virale pe internet

Anamaria Prodan fotografiată intr-o ținută sumară. Imaginile au devenit virale pe internet

Anamaria Prodan fotografiată intr-o ținută sumară. Imaginile au devenit virale pe internet

Anamaria Prodan este mai mereu foarte ocupată, de aceea, ea obișnuiște să își ia destul de des mici pauze de relaxare. La fel s-a întâmplat și acum, când impresara a plecat într-o vacanță în Dubai. Se pare însă că de data aceasta vedeta a gafat și s-a lăsat fotografiată într-o ținută foarte sumară. Vedeta a pozat vizibil încântată de formele pe care le are după ce a scăpat de kilogramele în plus.

Deși are 46 de ani, Anamaria Prodan se mândrește cu o siluetă invidiată de multe dintre femeile care sunt mult mai tinere decât ea.

Conștientă de atuurile pe care le deține, Anamaria Prodan nu se sfiește niciodată să-și etaleze formele în ținute cât mai sexy. Vedeta nu se dă în lături nici de la a poza în ipostaze cât mai incendiare, făcând deliciul publicului masculin de pe rețelele de socializare. Recent, aceasta s-a fotografiat pe balconul hotelului la care este cazată în Dubai. Impresara apare în poză îmbrăcată doar în costum de baie. Fotografia a reușit să strângă zeci de mii de aprecieri din partea internauților.

Femeie puternică, deșteaptă, de succes , frumoasă, mamă, soție….FEMEIE!! a fost comentariul unuia dintre fanii Aneimaria Prodan la fotografia sexy.

Bineînțeles că nu au lipsit nici comentariile răutăcioase.

La 46 ani sa faci asemenea poze inseamna ca nu ai nici un pic de decenta , femeie cu 3 copii ce invata acestia de la maica-sa, a spus cineva.

Mai lasati-ne cu fotoshop-ul..Si Loredana Groza este frumoasă in poze, dar in realitate…fugi, a mai spus un alt internaut.

Printre cei care au dat reacționat la poză se numără și persoane publice de la noi. Cristi Brancu nu a putut să nu remarce și el cât de bine arată Anamaria și i-a lăsat un mesaj public pe pagina ei de Instagram „Nașa, arăți bestial!”, a scris el.

Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre cele mai bogate femei din România și are cel mai bine plătit soț.

După ce au strâns o avere uriașă, Anamaria Prodan estimează că s-ar aflat pe locul 75 în topul celor mai bogați români. Cei doi dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat imobilul de lux pe care l-au achiziționat-o în urmă cu doi ani.

Anamaria Prodan are două fete, Rebecca și Sarah, din prima căsnicie și un băiat cu actualul soț, Laurențiu Reghecampf. Vedeta este foarte mândră de copiii săi, motiv pentru care nu ezită să îi răsfețe permanent. De regulă, le cumpără cadouri scumpe.

Citește și: Anamaria Prodan, scandal cu un bărbat celebru de la noi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: