Redactia.ro
Home » Monden » Momente critice pentru Cristina Cioran! A ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Ema. Ce a pățit bebelușul

Momente critice pentru Cristina Cioran! A ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Ema. Ce a pățit bebelușul

GALERIE FOTO (2) cristina cioran si ema

Momente delicate pentru Cristina Cioran. În condițiile în care România se afla în stare de alertă din cauza numărului de cazuri de gripă, iată că nici fetița vedetei nu a fost ocolită de probleme. Din cauza vârstei fragede pe care o are micuța, medicii au decis să o interneze.

Cristina Cioran, de urgență la spital cu Ema. Ce a pățit micuța

Cristina Cioran este foarte activă în mediul online, acolo unde distribuie cele mai noi informații despre evenimentele care se petrec în viața sa. În cursul zilei de joi, Cristina își anunța fanii că avea o stare de gripă și că nu se simțea deloc bine, dar că stătea izolată într-o cameră pentru a nu riscă să o îmbolnăvească și pe fiica sa. Iată că dorința Cristinei nu a fost ascultată, iar Ema este, la rândul ei, victima gripei sezoniere.

Speriată din pricina simptomelor pe care le-a afișat micuța, Cristina nu a stat prea mult pe gânduri și a mers la medic. Doctorii au decis internarea Emei. Așadar, Cristina nu a putut face nimic altceva decât să accepte decizia și să spere că fetița se va reface cât mai repede posibil. Actrița a distribuit o imagine în care apare ținând-o în brațe pe Ema. În dreptul imaginii, Cristina a scris o descriere scurtă, dar grăitoare: „Gata… s-a produs internarea… (…) Gripă”.

cristina cioran
Cristina Cioran și Ema au ajuns la spital

Ce spune Cristina Cioran despre o eventuală împăcare cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran și tatăl fetiței sale, afaceristul Alex Dobrescu s-au despărțit după doi ani de relație, iar legătura dintre ei pare să fie una complicată. Ei au decis, totuși, să vorbească de dragul copilului pe care îl au împreună. Cât despre o posibilă împăcare, acest lucru este complet exclus, din punctul de vedere al Cristinei.

„Nu cred… Ce drum înapoi? Noi nu suntem în filme. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, în reveniri, în regăsiri, doar că în situația asta s-a produs foarte mult rău, s-a stricat și deteriorat foarte mult. S-a pierdut foarte mult respect, deci chiar dacă el își dorește… nu!”, a fost răspunsul Cristinei Cioran atunci când a fost întrebată dacă există o cale de împăcare între ea și Alex Dobrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini