Redactia.ro
Home » Știri » Colegii Alexiei, urmăriți de amintirea accidentului din Pașcani: „I-am văzut mâna, dar mi-a fost frică să o iau”

Colegii Alexiei, urmăriți de amintirea accidentului din Pașcani: „I-am văzut mâna, dar mi-a fost frică să o iau”

GALERIE FOTO (2) colegi alexia

Întâlnire cu adevărat emoționantă la spitalul din Iași. Alexia, adolescenta cu brațele replantate, s-a întâlnit cu doi dintre colegii săi, doi dintre cei care au suferit răni grave în urma accidentului din Pașcani. Colegii Alexiei o consideră un adevărat exemplu de curaj. Mărturisirile celor doi elev sunt greu de citit.

Alexia și-a reîntâlnit colegii de la ansambulul folcloric

Elena este colegă la ansambulul folcloric cu Alexia. În momentul producerii teribilului accident se afla lângă aceasta. Elena rememorează clipa accidentului și susține că acesta i-a schimbat viața radical. Acum este mai matură și mai responsabilă. Adolescenta nu poate uita imaginile pe care le-a observat la scurt timp după accidentul devastator.

colegi alexa
Alexia și-a reîntâlnit colegii de ansamblu, cei care au fost implicați în accidentul tragic de la Pașcani

„Era mult sânge, am văzut-o pe Alexia era pe jos, că noi stăteam împreună. Eram lângă Alexia şi a fost o fracţiune de secundă, în două secunde ni s-a schimbat viaţa. I-am văzut şi mâna şi mi-a fost frică să o iau, că am vrut să o ajut şi până am ieşit de acolo nu m-am mişcat de acolo. Tot am încercat să ne ajutăm între noi. A fost o minune că suntem în viaţă şi că am dat peste nişte doctori absolut minunaţi. Înainte eram mai imatură, mai copilă”, a povestit Elena.

Silviu nu poate uita momentele prin care a trecut

Silviu este un alt elev implicat în accident. Băiatul este marcat și în ziua de astăzi de cele petrecute însă încearcă să lase momentele cumplite în urmă și să se concentreze asupra viitorului.

„Am încercat să mă refac complet, să uit de momentele alea, mai mult când am sunat o pe mama şi a realizat şi ea ce se întâmplă. Eu credeam că e un vis ce se întâmplă. Cel mai greu a fost când am ajuns acasă şi am realizat ce se întâmplă”, a povestit Silviu.

În urmă cu doar câteva zile Alexia a fost vizitată la domiciliu de către medicul care i-a replantat brațele. Conform doctorului, Alexia se va putea recupera aproape complet în aproximativ un an jumătate și își va putea folosi brațele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini