Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în lumea modei! Un supermodel al anilor ’90 a murit subit la doar 56 de ani din cauza unei boli misterioase

Doliu în lumea modei! Un supermodel al anilor ’90 a murit subit la doar 56 de ani din cauza unei boli misterioase

GALERIE FOTO (2) lumanare doliu

Doliu în lumea modei! Tatjana Patitz, unul dintre cele mai renumite supermodele din anii ’90, a murit la doar 56 de ani. Tatjana fusese colegă de breaslă cu celebrele Cindy Crawford și Naomi Campbell, alături de care apăruse și în videoclipul melodiei „Freedom ’90” a artistului George Michael.

Tatjana Patitz, pe același podium cu Cindy Crawford și Naomi Campbell

Tatjana Patitz era membră a generației de aur a modellingului. Agentul acesteia a confirmat decesul modelului, la doar 56 de ani, din cauza unei boli misterioase despre care nu au fost oferite, însă, detalii suplimentare.

Tatjana Patitz a devenit cunoscută în anii ’80 atunci când a participat la primul său concurs de modelling. Avea doar 17 ani atunci când a defilat pe un podium din Stockholm, Suedia. Numele supermodelului a început să fie cunoscut pe scară largă după ce a pozat pentru Peter Lindbergh în anul 1988.

„Vogue” a fost prima publicație care a adus un omagiu modelului, prin intermediul editorului-șef Anna Wintour. Ea a declarat că Tatjana a fost mereu „simbolul european al bunului-gust. Era mult mai puțin vizibilă decât colegele ei – mai misterioasă, mai matură, mai greu de obținut – și asta avea propriul farmec”.

Tatjana Patitz
Tatjana Patitiz făcea furori în anii ’90

Tatjana Patitz avea o părere clară despre modelele din ziua de astăzi

Renumitul fotograf de modă german Peter Lindbergh, care s-a stins în anul 2019, a fost întotdeauna preferatul Tatjanei Patitz şi a fotografiat-o încă de la începutul carierei sale în industria modellingului. Fundaţia lui s-a declarat pe Twitter „profund întristată de moartea Tatjanei Patitz, o prietenă de lungă durată a lui Peter” şi a dorit „să se încline în faţa bunătăţii, frumuseţii interioare şi inteligenţei incredibile a Tatjanei”.

Tatjana Patitz avea o părere clară despre modelele din noua generație. Ea considera că modelele nu mai sunt privite cu aceeași admirație precum în trecut, iar locul lor a fost luat de cântărețe și actrițe cu trăsături desprinse din reviste. În plus, Tatjana susținea că modelele de pe vremea sa aveau un aspect fizic mai sănătos față de cele care defilează astăzi pe cele mai mari podiumuri ale lumii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini