Redactia.ro
Home » Știri » La ce folosește capacul din interiorul sticlei de ulei. Toți îl rup și îl aruncă, dar e greșit

La ce folosește capacul din interiorul sticlei de ulei. Toți îl rup și îl aruncă, dar e greșit

GALERIE FOTO (2)

Iată la ce folosește capacul din interiorul sticlei de ulei. Toți îl rup și îl aruncă, dar este greșit. Un clip video demonstrează la ce este util, iar internauții nu se mai opresc din comentarii.

La ce folosește capacul din interiorul sticlei de ulei. Toți îl rup și îl aruncă, dar e greșit

Toată lumea folosește ulei de gătit, dar nu toată lumea știe la ce folosește capacul din interiorul sticlei de ulei. Este vorba despre despre acel căpăcel sau dop din plastic, care nu permite uleiului să intre în contact cu aerul și pe care toată lumea îl ignoră de-a binelea.

De obicei, mulți îl rup și îl îndepărtează de fiecare dată când desfac o sticlă nouă fără să se gândească la ce ar fi folositor sau dacă este folositor, de fapt. Este greșit.

Potrivit unor imagini care s-au viralizat cu rapiditate, acest capac nu trebuie scos. Se pare că uleiul se poate scurge prin acel dop și va curge în cantități mult mai mici, ceea ce înseamnă că vom avea un control mai bun atunci când îl adăugăm în mâncăruri, potrivit Playtech.

Totuși, alte persoane par să susțină că acel dop are altă utilitate. Sunt unii care spun că este pus acolo strict pentru a preveni scurgerile din sticlă în timpul transportului și este o dovadă a faptului că sticla nu a fost utilizată înainte.

Unde se vinde uleiul românesc mai ieftin decât în România. Un român a fotografiat prețul de la raft: cât costă o sticlă

Este vorba de Franța. Un român dintr-un oraș din Franța a fotografiat acum ceva timp sticlele cu ulei românesc de la raft, într-un supermarket, a scris Spynews, uimit de prețul lor. Din fotografie se vede clar prețul, astfel că uleiul românesc se vinde mai ieftin decât la noi în țară, spre surprinderea celor stabiliți acolo, evident.

Persoana respectivă a publicat pe Internet imaginea și s-a declarat cât se poate de uimit de prețul de doar 1,91 euro, adică aproximativ nouă lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: