Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă un angajat la Pepco. Ce salariu obține un casier și cât încasează un șef de tură

Cât câștigă un angajat la Pepco. Ce salariu obține un casier și cât încasează un șef de tură

Cât câștigă un angajat la Pepco. Ce salariu obține un casier și cât încasează un șef de tură

Cât câștigă un angajat la Pepco. Ce salariu obține un casier și cât încasează un șef de tură.

Salariu Pepco. Magazinul polonez de haine, accesorii, jucării și produse de casă, este parte a holding-ului african Pepkor. Acesta are o rețea de peste 3.000 de magazine în 13 țări din Europa. Dar puțini știu ce salariu câștigă un angajat la Pepco.

Cât câștigă un angajat la Pepco. Salariu Pepco. Cât obține un casier și cât încasează un șef de tură

Pepco, este un magazin polonez de haine, accesorii, jucării și produse pentru casă. Holding-ul african Pepkor, are peste 3.000 de magazine în 13 țări din Europa, Africa și Australia, iar aproximativ 30.000 de angajați lucrează pentru concernul Pepkor la nivel mondial.

Salariu Pepco. Un magazin de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării și obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine și peste 4000 de angajați. Pepco a deschis magazine în București, Alba Iulia, Deva, Mediaș, Slobozia, Buzău, Brăila, Focșani, Câmpina, Ploiești, Târgu-Jiu.

Pentru a te angaja la Pepco trebuie să ai cel puțin studii medii, să ai minimum doi ani experienață în retail, să cunoști limba engleză, să operezi un PC și să fii rezistent la stres.

Ce salariu câștigă un angajat la Pepco

Poate mulți dintre voi îndepliniți cerințele de mai sus, dar cea important lucru este salariu. Așadar, vă prezentăm ce venituri dețin angajații magazinului Pepco din România.

Conform undelucram.ro Adjunct manager la Pepco câștigă 2.900 lei, Casier si lucrator comercial, 2.900 lei, Casier, 2.300 lei.

Salariu Pepco. Un director de magazin la Pepco câștigă 3.000 lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 300 de lei și un bonus lunar de 300 de lei, dacă se atinge targetul de vânzări.

De asemenea, aceștia primesc și bonusuri dacă sunt atinse targeturi. Candidatul ideal pentru aceste posturile de casier și șef de tură, trebuie să aibă abilitatea de a planifica și atinge obiectivele pe termen mediu sau lung, să conducă cu succes o echipă și să fie un bun organizator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: