Redactia.ro
Home » TV » Ce umilință! Dani Oțil, ironie la adresa lui Felix, iubitul Mihaelei Rădulescu: ”Fâl-fâl!”

Ce umilință! Dani Oțil, ironie la adresa lui Felix, iubitul Mihaelei Rădulescu: ”Fâl-fâl!”

Răzvan Exarhu a fost invitatul emisiunii ”Răi da` Buni” și, la un moment dat, acesta a adresat o provocare celor doi moderatori. Răzvan și Dani au fost luați prin surprindere, iar Dani Oțil a oferit un răspuns antologic.

În timpul emisiunii, în stilu-i caracteristic, Răzvan Exarhu a lansat celor doi modratori următoarea provocare: ”Ce putere supraomenească v-ați dori să aveți?”

Bineînțeles, o astfel de întrebare poate fi punctul de plecare al unor răspunsuri fenomenale, iar regula nescrisă a fost confirmată chiar de Dani Oțil. Acesta i-a răspuns lui Exarhu că ar dori să zboare, însă a lăsat subtilitățile deoparte și a oferit ceea ce am putea numi un ”răspuns cu direcție”. Iar cel vizat, firește, este chiar ”zburătorul”Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu.

”Aș vrea să zbor, să am apripi să zbor. Pur și simplu să zbor, să fac fâl-fâl”, a mărturisit Dani.

Răzvan Exarhu s-a născut la 29 iulie 1969, în Brăila, într-o familie de artiști, tatăl său fiind actor-păpușar la Teatrul de păpuși din Brăila, și totodată cântăreț la pianină. Fire rebelă, Răzvan Exarhu are o nemulțumire constantă față de sistemul inflexibil din școală și din liceul Gh. M. Murgoci pe care l-a urmat în orașul natal. Într-un interviu acordat în 2017 ziarului Adevărul, el remarca:

„Aveam nota scăzută la purtare mereu, dar nu pentru că eram golan. Aveam o atitudine sfidătoare, fără a fi însă mitocan. Mă dădeau afară de la ore pentru că, se pare, mă uitam într-un anumit fel la profesori. Nu făceam nimic special, așa era privirea mea. Bine, eram scoși din minți că trebuie să purtăm uniforme și nimic altceva pe cap în afară de șapcă sau căciulă rusească. Eu, în fiecare dimineață, din motive de luptă anticomunistă, intram pe poarta liceului cu fes și apoi eram dus la cancelarie de patrula de profesori și admonestat. Ca să nu mai zic vechea poveste că ne puneau să ne tundem scurt. Țin minte că atunci când ne creștea părul un pic mai mult, ca să nu se vadă, ne duceam în cofetărie și ne dădeam în cap cu apa de la flori și cu zahăr ca să se lipească.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini