Redactia.ro
Home » Știri » Restricții de circulație în Capitală. Trasee închise și linii suplimentare spre Gara de Nord

Restricții de circulație în Capitală. Trasee închise și linii suplimentare spre Gara de Nord

Restricții de circulație în Capitală. Trasee închise și linii suplimentare spre Gara de Nord

Restricții în Capitală. Trasee închise și linii suplimentare spre Gara de Nord. Societatea de Transport Bucureşti anunţă că, vineri, va devia 18 trasee. De asemenea, vor suplimenta 9 linii care fac legătura între centrul Capitalei și aeroport sau Gara de Nord.

Restricții în Capitală cu ocazia viziteri Papei Francis în România

Conform Mediafax, Societatea de Transport Bucureşti anunţă că, vineri, va devia 18 trasee.

„STB SA deviază 18 trasee şi suplimentează nouă linii spre Aeroport şi Gara de Nord.

Pentru a asigura transportul participantilor la evenimentul organizat cu ocazia sosirii Sanctităţii Sale Papa Francisc ȋn Bucureşti.

STB SA va suplimenta ȋntre orele 09:00-21:00. liniile care asigură legătura zonei centrale cu Aeroportul Henri Coandǎ, respectiv Gara de Nord”.

În perioada trecerii coloanei oficiale, mijloacele de transport public vor staţiona la dispoziţia Brigăzii Rutiere. Pe arterele care intersectează traseul urmat de Snactitatea Sa Papa Francisc.

Programul modificării mijloacelor de transport

Totodată, STB SA va modifica circulaţia mijloacelor de transport de pe 18 linii. 122, 126, 136, 137, 138, 168, 178, 226, 236, 268, 300, 336, 361, 368, 385, 381, 783 şi 784 . Acestea se află sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră.

La ora 9.00, linia 300 va funcționa pe traseul de bază între cap linie ‘Bd. Nicolae Bălcescu” și intersecția Bd. Lascăr Catargiu.

Apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Gheorghe Manu, Str. Occidentului, Str. Buzești, Bd. Ion Mihalache, si traseul actural.

Între orele 11.00-16.00, liniile 126 și 368 vor funcționa pe sens Piața Unirii pe un traseu modificat de la Arcul de Triumf pe Bd. Constantiv prezan, Bd. Aviatorul, Piața Victoriei.

Între orele 12.00 și 19.00, linia 136 va funcționa pe traseul de bază între C.E.T. Vest Militari și intersecția Șos. Panduri unde autobuzele vor întoarce după scuarul central.

Linia 784 va funcționa între orele 12.00-16.00 pe sens Piața Unirii pe un traseu modificat de la intersecția Cal. Victoriei, pe Splaiul Independeței până la Piața Unirii.

Începând cu ora 16.00 liniile 126,168,226 și 368 vor funcționa pe traseele de bază Ghencea, Cartier Constantin Brâncuși, Depoul Alexandriei, Valea Oltului și Str. Știrbei Voda.
Apoi pe Str. Berzei, Str. Buzești, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Piața Romană, Bd. Dacia, Calea Dorobanților cu întoarcere prin Bd. Gh. Magheru, Bd. Lascăr Catargiu.

Piața Victoriei, Str. Buzești, Str. Berzei, Str. Știrbei Vodă, apoi cu traseele de bază.

Linia 178 va functiona pe traseul de bazǎ ȋntre „Cartier Militari” şi intersecţia Bd. Dinicu Golescu/Str. Berzei, apoi pe un traseu modificat pe Str. Berzei.

Linia 300 va funcţiona pe traseul de bază între „Clăbucet” şi „Piaţa Romană” cu întoarcere în rondul de la Piaţa Romană.

Citește și:Protest transportatori. Restricții de circulație în zona Piața Victoria

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: