Redactia.ro
Home » Știri » Au rămas fără mașină în pragul cununiei. O pereche de miri din Cluj s-au trezit  fără bolidul de lux în timp ce făceau fotografii profesionale

Au rămas fără mașină în pragul cununiei. O pereche de miri din Cluj s-au trezit  fără bolidul de lux în timp ce făceau fotografii profesionale

GALERIE FOTO (2) Au rămas fără mașină în pragul cununiei.

Eveniment nemaintâlnit! O pereche de miri au avut parte de șocul momentului, în timp ce făceau fotografii profesionale pentru cununie. Mașina celor doi a fost ridicată de polițiștii locali. Momentul a fost imortalizat de către unul dintre invitați care a reușit să-l publice pe rețelele de socializare.

Au rămas fără mașină în pragul cununiei. O pereche de miri din Cluj s-au trezit  fără bolidul de lux în timp ce făceau fotografii profesionale

Doi tineri căsătoriți din Cluj au avut parte de cea mai mare surpriză în ziua cununiei lor. Aceștia au rămas fără mașină, în timp ce făceau fotografii profesionale în parc. Povestea celor doi a devenit virală în mediul online, după ce unul dintre invitați a postat evenimentul.

După ce și-au spus „DA” în fața ofițerului stării civile și au mers în Parcul Central, să facă fotografii profesionale, au descoperit că mașina pe care o parcase de doar câteva minute a fost ridicată de polițiștii locali.

Mireasă rămasă fără mașină în ziua nunții

Potrivit Observator.news, șoferul a parcat mașina într-un loc nepermis, iar după nici zece minute, aceasta a fost ridicată de către o firma autorizată.

Așadar, după ce s-au întors, mireasa nu și-a mai găsit mașina. ”La nunta de sâmbătă, ne-am dus în parcul central pentru oficierea căsătoriei, ne-am oprit 10 minute pentru o ședință foto cu mirii, când am ieșit, din parc, mireasa nu mai avea mașină :))). Numai academicieni în poliția locală Cluj-Napoca. Noaptea minții :)))„, a scris Stelian Feurdean pe Facebook.

Mai exact, evenimentul s-a produs sâmbătă, pe 19 septembrie. La scurt timp, postarea a devenit virală pe rețelele de socializare, fiind distribuită de zeci de persoane. Deși, în cadrul unui eveniment degenul, mireasa este cea care este furată, se pare că polițiștii au schimbat tradiția și au decis să „fure” bolidul de lux parcat neregulamentar al miresei.

Masina ridicata de politisti in ziua nuntii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: