Redactia.ro
Home » Știri » O recunoști? E fiica celui mai mare fotbalist din România! Kira este o actriță la început de drum

O recunoști? E fiica celui mai mare fotbalist din România! Kira este o actriță la început de drum

GALERIE FOTO (6)

Este tanara si are o cariera de succes! Mai mult, se bucura nespus de mult de suportul familiei sale, cu un tata care a incurajat-o sa isi aleaga propriul drum in viata.

Este vorba de tanara Kira Hagi, care in aceste zile se bucura de un moment unic in viata, dupa succesul filmului “Intre Chin si Amin”, in care actrita a jucat. Kira Hagi a avut rara ocazie de a ii intalni pe Majestatea Sa Margareta şi pe Principele Radu. Fiica lui Gheorghe Hagi a fost invitata de onoare a Familiei Regale la Palatul Elisabeta din Bucuresti.

Kira Hagi, de nerecunoscut

Kira Hagi a avut rara ocazie de a ii intalni pe Majestatea Sa Margareta şi pe Principele Radu. Fiica lui Gheorghe Hagi a fost invitata de onoare a Familiei Regale la Palatul Elisabeta din Bucuresti. Familia Regala a primit in vizita zilele trecute, in gradina Palatului Elisabeta, echipa filmului „Intre Chin si Amin”, in care joaca si Kira Hagi.

Fiica lui Gheorghe Hagi a aratat ca o printesa la Palatul Elisabeta. Aceasta si-a ales o tinuta extrem de potrivita cadrului in care s-a desfasurat evenimentul.

Alaturi de fiica lui Gheorghe Hagi, la intalnirea cu Custodele Coroanei si Principele consort au mai participat si actorii Constantin Cotimanis, Teodora Calagiu Garofil, Laurenţiu Stan, Dragoş Stoica, regizorul si producatorul Toma Enache si scenarista Elena Enache, potrivit unei postari publicate de Casa Regala.

Kira Hagi, mesaj dupa vizita la Palat

Fiica lui Gheorghe Hagi a fost extrem de bucuroasa de vizita facuta la Palatul Elisabeta. Kira si-a exprimat entuziasmul printr-o postare pe Facebook, la care fanii au reactionat imediat.

Voi când aţi făcut ultima oară o reverenţă? Eu ieri, când am fost extrem de onorată să particip la o frumoasă reuniune de echipă #intrechinsiamin, reuniune care s-a petrecut în prezenţa Majestăţii Sale Principesa Margareta şi a Alteţei Sale Principele Radu!„, a scris Kira Hagi pe retelele de socializare.

M-am simţit ca într-un film din altă epocă şi uite aşa revin la teoria mea că aş fi fost ca peştele în apă dacă mă năşteam acum o sută de ani!„, a mai adaugat fiica lui Gică Hagi.

Filmul „Între Chin şi Amin” a obţinut 34 de premii internaţionale şi 17 nominalizări. În România, pelicula s-a bucurat de aproximativ 30.000 de spectatori. poate fi văzut şi pe plaforma online Netflix.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini