Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a criticat-o dur pe fosta parteneră a lui Pepe: ”Brânză bună în cel mai prost burduf de câine”

Oana Roman a criticat-o dur pe fosta parteneră a lui Pepe: ”Brânză bună în cel mai prost burduf de câine”

Oana Roman a criticat-o dur pe fosta parteneră a lui Pepe

Scandalul dintre Oana Roman și fosta parteneră a lui Pepe este departe de a se fi terminat. Aceasta nu pierde nici o ocazie în care ar putea să o atace pe Oana Zăvoranu. Recent, fiica lui Petre Roman a făcut câteva afirmații jignitoare la adresa vedetei.

Oana Zăvoranu este ”brânză bună în cel mai prost burduf de câine”

Oana Roman și Marius Elisei au acceptat recent provocarea lui Cărălin Măruță numită Spui tot sau îți ia gura foc”. Cuplul a trebuit să răspunsă celor ai stânjenitoare întrebări sau să mănânce un sos foarte picant dacă nu voiau să se afle unele detalii. Când a venit vorba despre fosta parteneră a lui Pepe, Oana Roman a caracterizat-o în cel mai urât mod.

Se știe deja că cele două nu se au la suflet și au avut parte de multe conflicte de-a lungul timpului. Oana Zăvoranu a jignit-o destul de rau pe Oana Roman, mai ales din cauza kilogramelor în plus pe care aceasta le avea în urmă cu câțiva ani. Astfel, cele două nu s-au înțeles niciodată bine, iar când a fost rugată să o caracterizeze pe actriță în trei cuvinte, fiica lui Petre Roman nu a stat nicio clipă pe gânduri, ba chiar a fost extrem de acidă.

„Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, a spus Oana Roman.

Ce școală are Oana Roman

Potrivit ciao.ro, Oana Roman a fost o elevă silitoare. A absolvit Școala Generală Nr.5 din Capitală, după care a urmat Liceul Central din București până pe clasa a XII-a. Vedeta a decis să plece la facultate la Sorbona. Oana Roman a dat examen de admitere în primul an, iar apoi a dat examen pentru anul de Licență.

”Am dat examen de admitere în primul an, iar în anul doi, pentru a intra în anul de Licență am mai dat o admitere. Din peste 800 de candidați am ramas doar 64. Ceea ce puțină lume înțelege, este faptul ca la acel nivel, într-o Universitate care se numește Sorbona, conceptul de pile nu există. Acolo dai examen și ești admis sau nu. Nu contează cine ești, nici cum te cheamă, nici de unde vii”, povestea Oana Roman la un moment dat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: