Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Dragușanu, ipostază incendiară. Cum s-a fotografiat fosta soție a lui Alex Bodi

Bianca Dragușanu, ipostază incendiară. Cum s-a fotografiat fosta soție a lui Alex Bodi

GALERIE FOTO (3)

Bianca Dragușanu se fotografiază în ipostaze tot mai îndrăznețe. Blondina pare să fi trecut peste despărțirea de afaceristul Alex Bodi și își pune în valoare formele senzuale.

 

Bianca Drăgușanu, goală pe Instagram

Fosta soție a lui Alex Bodi s-a fotografiat goală și a postat fotografia pe rețelele de socializare. Blondina pare că nu are inhibiții. După despărțire, voluptoasa blondină nu a ezitat să își pună trupul în valoare de fiecare dată când a avut ocazia. Vedeta a șocat cu noua sa apariție, fiind acoperită doar de așternuturi.

Fosta soție a lui Alex Bodi pare să aibă un corp sculptat. Dacă în trecut Bianca prefera să păstreze astfel de fotografii pentru iubitul ei, în dormitor, de data aceasta blondina a lăsat tot la vedere. Ca să fie totul perfect, vedeta s-a fotografiat și nemachiată, punându-și trăsăturile în evidență.

Diva sexy a arătat ce a primit de la amma natură, dar și priceperea medicului estetician.

Fosta soție a lui Alex Bodi a realizat fotografiile în altă călătorie în afara țării. Blondina a plecat din nou în afara țării și a lăsat-o pe micuța Sofia acasă.

 

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

 

Bianca Drăgușanu nu a ezitat să vorbească despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Diva sexy a investit sume fabuloase pentru aspectul fizic. Fosta soție a lui Alex Bodi a investit 50.000 de euro în schimbările fizice din ultimii 15 ani. Blondina a înceut să lucreze la corpul ei încă de la vârsta de 18 ani.

Bianca Drăgușanu și-a operat sânii, pentru prima dată, ulterior, fiind hotărâtă să apară în revistele pentru bărbați. Blondina a recurs și la alte operații pentru a-și îmbunătăți aspectul. Bianca și-a micșorat nasul și și-a subțiat gleznele. Pentru aceste operații, vedeta a alocat o frumoasă sumă de 8.000 de euro.

Pentru zâmbetul perfect pe care îl afișează, Bianca a scos din buzunar 15.000 de euro. Pnetru buzele voluminoase pe care le are, diva a acordat o sumă la fel de mare.  Bianca a confirmat că și-a făcut un ”tuning”, adică mărirea posteriorului despre care s-a vehiculat.

,,Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tuning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: