Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, șantajat din cauza Ralucăi Pastramă. Ce s-a întâmplat chiar înainte de nunta celor doi

Pepe, șantajat din cauza Ralucăi Pastramă. Ce s-a întâmplat chiar înainte de nunta celor doi

Divorțul anului scoate detalii din ce în ce mai șocante despre relația dintre Pepe și Raluca Pastramă. Iată că recent s-a aflat și că artistul ar fi fost șantajat chiar înainte de nunta cu frumoasa brunetă. 

Dacă despre Raluca Pastramă nu s-au știut prea multe până în prezent, doar Pepe fiind vedeta familiei pe care cei doi au clădit-o, se pare că și frumoaasa brunetă are parte acum de momentul ei de celebritate. Însă nu este ceva de bine neapărat.

Divorțul anului dintre Pepe și Raluca Pastramă scoate la suprafață detalii intime mai puțin plăcute, despre care s-a vrut să nu se afle. Ba mai mult, s-ar fi cerut chiar bani grei pentru a nu fi făcute publice.

Pepe, șantajat din cauza Ralucăi Pastramă

Pepe a trecut prin momente dificile chiar înainte de nunta cu Raluca Pastramă. Atunci, artistul a fost șantajat pentru anumite lucruri făcute de cea care urma să fie mama copiilor lui.

Totul s-a întâmplat în 2012. În ziua de 18 aprilie, Pepe și Raluca au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă. Momentul emoționant ar fi putut fi umbrit de o altă veste mai puțin plăcută. Pepe a aflat chiar înainte nuntă de existența a cinci fotografii în care Raluca Pastramă a pozat goală, potrivit Wowbiz. Mai mult, imaginile ar fi urmat să fie publicate exact în ziua cununiei lor.

Pepe a declarat că i s-a cerut suma de 5.000 de euro pentru ca acele să nu devină publice.

Pepe, după ce Raluca Pastramă a pozat goală

Stăpân pe sine și extrem de încrezător în viitoarea lui soție, Pepe a precizat atunci că nu e nimic incriminator.

„Ştiam de pozele astea demult! Avea 17 ani şi nu e nimic scandalos în ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară. E o fată gravidă, foarte cuminte. S-au încercat fel şi fel de acuze. Eu am aflat de această manevră acum trei săptămâni, probabil ei au copt-o acum două luni”, a eplicat artistul la aceea vreme.

Artistul declara atunci și că Raluca a fost o fată cuminte, iar pozele ar fi fost făcute doar pentru ea și nu pentru a fi trimise cuiva.

„Eu am cunoscut-o pe Raluca în iulie. Ea face 21 azi. Eu nu cred că un om până la 20 de ani nu a mai avut vreo relaţie. Eu, după trei luni cât timp am vorbit cu ea, am constatat că e virgină. Acel prieten al ei, cu care a stat câteva luni, a fost cu ea acum 2 ani şi ceva. Ea şi-a făcut nişte fotografii singură în oglindă. Ea nu a postat aceste fotografii nicăieri şi nici nu le-a trimis celui care pretinde că le are”, a mai explicat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: