Redactia.ro
Home » Știri » Prințesa Brianna Caradja se judecă cu statul român! Are de recuperat terenuri de peste un milion de euro

Prințesa Brianna Caradja se judecă cu statul român! Are de recuperat terenuri de peste un milion de euro

GALERIE FOTO (2)

Prințesa Brianna Caradja este hotărâtă să se lupte cu statul român pentru a intra în posesia terenurilor moștenite de la bunica sa, Ecaterina Caradja. Prințesa a vorbit, în cadrul unui interviu, despre procese, despre marele ei vis și despre investițiile în imobiliare. 

 

Prințesa Brianna Caradja se judecă cu statul român!

Prințesa Brianna Caradja este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a intra în posesia bunurilor pe care le-a moștenit de la Ecaterina Caradja, bunica sa. Prințesa se judecă cu statul român pentru terenuri în valoare de peste un milion de euro.

Prințesa Brianna Caradja este de sânge albastru, dar nu renunță la drepturile ei cu una cu două. Prințesa știe că i-au fost încălcate drepturile, motiv pentru care a ales să se judece cu statul român. Prințesa a rămas moștenitoarea de drept a peste1.000 de hectare de teren, în județul Prahova, încă din 1993, atunci când bunica ei, Ecaterina Caradja a trecut în neființă. Unhectar de pământ în zona respectivă ajunge la suma de 10.000 de euro, astfel, moștenirea prințesei ar trece peste câteva milioane de euro. Pințesa a făcut toate demersuile necesare pentru a intra în posesia terenurilor, însă nu a reuși acest lucru până acum.

,,Am câștigat 100 de hectare din peste 1.000 cât am moștenit eu, de fapt. Am toate actele în regulă și totuși nu îmi sunt respectate drepturile, nu pot înțelege de ce. Bunica mea a decedat în 1993, deci actele nu sunt deloc foarte vechi. O să fac tot ce este necesar să-mi recapăt pământurile, asta deși nu cred că se va întâmpla, la cum merg lucrurile”, a declarat prințesa Brianna Caradja pentru impact.ro.

Mai mult, prințesa Brianna Caradja este hotărâtă să aducă o schimbare pe piața imobiliară din România. Prințesa a investit o sumă frumușică într-un teren din Snagov.

,, Îmi doresc foarte tare să pot oferi oamenilor locuințe foarte bune, frumoase și ieftine. Am cumpărat un teren în Snagov și am un proiect cu fiul meu. Ne dorim niște case modulare, de cea mai înaltă calitate, la prețuri infinit mai mici față de ce este pe piață.Momentan vom avea un hybrid, pentru că suntem obligați să facem o carcasă din beton, ca locuința să poată fi asigurată și deci pentru ca oamenii să poată apela la credite. Este aberant din punctul meu de vedere, casele pot fi super rezistente și fără beton, însă la noi în țară doar așa se poate, momentan. Sper să reuseșc să schimb asta, în felul acesta oamenii ar avea acces la locuințe foarte bune la care să nu fie nevoiți să plătească un credit uriaș, pentru 30 de ani”, a mai spus prințesa Brianna pentru sursa citată.

Prințesa Brianna se decară un om simplu care nu ar spune nu unei vieți liniștite, departe de agitația orașului.

Vreau să-mi ridic o căsuță în afara Bucureștiului și să fac un fel de fermă, o locație care să poată fi vizitată de oameni și de unde aceștia să se poată aproviziona cu produse naturale, crescute ca pe vremuri, de mici producători locali, din zona respectivă. Aș vrea să am și animale acolo, dar nu la modul de 100 de capre, probabil cam 1-2. Să fie ca un parc în natură“, a mai spus prințesa.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: