Redactia.ro
Home » Știri » Ce le-a făcut propriilor copii actorul arestat pentru că a abuzat mai multe femei?!Bărbatul a fost dat pe mâna judecătorilor de fosta nevastă

Ce le-a făcut propriilor copii actorul arestat pentru că a abuzat mai multe femei?!Bărbatul a fost dat pe mâna judecătorilor de fosta nevastă

GALERIE FOTO (2)

Actorul arestat după ce a fost acuzat oficial că a abuzat mai multe femei, și-a supus proprii copii unor lucruri de neimaginat. Actorul a refuzat să le plătească propriilor copii o pensie alimentară mai mult decât decentă. 

 

Fosta nevastă a actorului l-a dat pe mâna judecătorilor

Alexander Zudor, un bucureștean care joacă în spoturi publicitare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru acuzații de viol și tentativă de viol, după ce a agresat sexual mai multe femei pe străzile din Sectorul 5 al Capitalei, sub amenințarea cuțitului, a transmis Agerpres.

Mai mult, actorul a trecut prin fața judecătorilor, în urmă cu doi ani, după ce fosta soție a dechis un proces civil, solicitând majorarea pensiei de întreținere stabilită de instanță pentru cei doi copii. Actorul care și-a părăsit familia pentru o amantă mai tânără a refuzat să plătească niște sume decente pentru întreținerea copiilor, astfel încât, fosta soție a decis să apeleze la autorități. Bărbatul invoca faptul că nu are venituri stabile. Însă, pentru că a văzut că fostul soț se plânge că nu are bani nici epntru el, fosta soție a renunțat la proces, din milă.

Actorul a fost arestat, în urmă cu trei zile, fiind acuzat de abuzuri sexuale la adresa mai multor femei.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 Bucureşti, în dup nr. 8002/P/2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatului ZUDOR ALEXANDER pentru o perioadă de 30 de zile (cu începere de la data de 02 feb. 2021, mandatul fiind valabil până la data de 03 martie 2021, inclusiv). Emite mandatul de arestare preventivă nr. 17/UP/2021. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar ori cea a arestului la domiciliu”, au decis magistrații.

Conform Poliției Capitalei, prima faptă de acest gen comisă de actorul Alexander Zudor a avut loc pe 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23:30.

Atunci, polițiștii de la Secția 11 au fost sesizați de un bărbat, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în timp ce iubita sa sse delsa acătre domiciliu, a fost abordată pe stradă de un bărbat necunoscut care, sub amenințarea unui cuțit, a împins-o între autoturismele parcate și, prin violență, ar fi agresat-o sexual.

 „Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliţie, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 5 decembrie 2020, în jurul orei 21:30, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere”, a precizat Poliția Capitalei.

Zece zile mai târziu, pe 15 decebrie 2020, oa ltă femeie a reclamat la o altă pescție, de pe raza Sectorului 4, că în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc, un bărbat necunoscut ar fi intrat cu ea în lift, apoi a amenințat-o cu un cuțit, în încercarea de a întreține raporturi sexuale cu ea.

”Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere. Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5” se mai arată în comunicatul Poliției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: