Redactia.ro
Home » Monden » A aflat că e înfiată la 50 de ani. Cum a reacționat îndrăgita actriță

A aflat că e înfiată la 50 de ani. Cum a reacționat îndrăgita actriță

Viața bate filmul și în cazul îndrăgitei concurentă de la show-ul „Te cunosc de undeva”, Adriana Trandafir. Actrița a avut parte de șocul vieții ei la vârsta de 50 de ani. Atunci a fost momentul când a aflat că a fost înfiată.

A împlinit 65 de ani pe 26 aprilie, iar acest prilej minunat a făcut-o pe Adriana Trandafir să rememoreze amintiri extrem de impresionante din viața sa. Unul dintre cele mai marcante episoade pentru îndrăgita actriță a fost când a aflat că înfiată. S-a întâmplat târziu, mai exact la vârsta de 50 de ani.

A aflat că e înfiată la 50 de ani. Cum a reacționat

Adriana Trandafir a aflat târziu, abia la 50 de ani, că a fost înfiată, încă de când era mic copil, de o soră de-a mamei sale. Momentul adevărului a marcat-o pe îndrăgita actriță, care a aflat la 50 de ani că mai are trei frați.

„După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă”, a mărturisit Adriana Trandafir, într-un interviu pentru Antena 3.

Actrița a aflat că a fost adoptată chiar de la unul dintre frații ei. Mama sa biologică a spus tot adevărul înainte să moară.

„Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei – doi – erau, de fapt, frații mei. Când m-a sunat fratele meu, aveam vreo 50 de ani, mă pregăteam să ies în oraș. <Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș>”, a mai explicat actrița.

Adriana Trandafir și-a făcut singură urare, la împlinirea a 65 de ani

Îndrăgita actriță a împlinit 65 de ani și și și-a făcut singură o urare. „Îmi fac singură o urare / Că de când cu pandemia / S-a schimbat “coregrafia”. / Adriana, dragă mea, /Luptă și nu te lasa /Să te ajungă fricile /Să te îngroape grijile! /Viața ți le-a dat pe toate /Rele, bune, cât se poate./ Carieră, 2 copii, /Studenți și prieteni mii, /Iubire și sănătate,/ Casă cu grădina-n spate,/ Necazuri și mici belele,/ Și nopți cu privirea-n stele,/ Pensie mică, dar este,/ Călătorii de poveste,/ Cinci cărți scrise – de gătit,/ Turnee fără sfârșit,/ Ai școală particulară, de dezvoltare personală/ Prin teatru dar și prin joc./ Un destin plin de noroc!/ Ai de toate…Ce ai mai vrea,/ Ție Dumnezeu să-ți dea?/ Bucură-te, râzi cu viață/ Și-ai putere dimineață/ Să-i mulțumeșți celui de sus/ Pentru tot ce ți-a “propus”!/ Dar să nu lași garda jos!/ Fii la lume de folos!/ Trăiește simplu în pace!/ Fiindcă, Dumnezeu aude/ Și glasul celui care tace!”, a scris actrița pe contul de Facebook.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: