Redactia.ro
Home » Monden » A ajuns în scaunul cu rotile! Imaginile care i-au îngrijorat pe fanii artistei

A ajuns în scaunul cu rotile! Imaginile care i-au îngrijorat pe fanii artistei

GALERIE FOTO (3)

În ultimii ani a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe viața de familie. Totuși, paparazzi au surprins-o zilele trecute în West Hollywood, în timp ce lua masa cu prietenul ei. Fotografiile obținute au stârnit îngrijorarea fanilor. Iată de ce!

Starea de sănătate a artistei s-a deteriorat

S-a retras din lumina reflectoarelor acum câțiva ani, așa că mare a fost surpriza tuturor s-o vadă luând masa într-un restaurant public, frecventat doar de marile staruri hollywoodiene. Însoțită de prietenul ei, actorul George Hamilton, Liza Minnelli a stârnit îngrijorări în rândul fanilor la vederea ei în scaunul cu rotile.

Vizibil fragilă, artista în vârstă de 76 de ani se deplasează doar cu scaunul cu rotile, iar la urcarea în mașină a avut nevoie de ajutorul celor din jur. Aparent, starea ei de sănătate s-a deteriorat în ultimii ani.

Liza Minnelli, ajutată să urce în mașină

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat

De altfel, artista se confruntă cu probleme de sănătate de la o vârstă destul de fragedă. Mai întâi, a avut probleme legate de abuzul de alcool, pastile și droguri, „afinități” moștenite de la mama sa, marea actriță Judy Garland. Ulterior, a suferit trei pierderi de sarcină extrem de dureroase, care au dus-o din nou în patima alcoolului. În anul 2000, când pusese stop consumului de droguri și alcool, era să moară din cauza unei mușcături de țânțar.

Găsită prăbușită pe podea, incoerentă și cu o paralizie laterală a corpului, Liza Minnelli a primit diagnosticul de encefalită. Din fericire, a fost rapid tratată, iar recuperarea ei a fost totală. Câțiva ani mai târziu, mai exact în 2014, își anula concertele din cauza sănătății precare și a celor două intervenții chirurgicale la șold. Iar problemele ei nu s-au oprit aici. În 2015, venea vestea șoc că artista era internată într-o clinică de dezintoxicare la 69 de ani din cauza abuzului de substanțe.

Liza Minnelli a avut probleme de sănătate
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini