Redactia.ro
Home » Știri » A avut parte de șocul vieții lui atunci când a primit factura la curentul electric. Un bărbat, obligat să plătească 27.000 de lei

A avut parte de șocul vieții lui atunci când a primit factura la curentul electric. Un bărbat, obligat să plătească 27.000 de lei

curent electric

Suntem în mijlocul sezonului de primăvară, dar românii încă se confruntă cu facturi mari la energie și gaze. Un exemplu este cazul unui român care recent a primit o factură de 27.000 de lei pentru curent electric. Confruntat cu această sumă surprinzătoare, bărbatul a cerut sfaturi de la utilizatorii de internet cu privire la situația sa. Iată cum s-a ajuns la asemenea situație neobișnuită!

Cum a ajuns un român să primească o factură de 27.000 de lei pentru curentul electric

Deși vremea s-a îmbunătățit în ultima perioadă, românii încă trebuie să facă față facturilor mari. În iarna trecută, oamenii au trebuit să plătească sume semnificative, dar problemele nu s-au încheiat odată cu sosirea primăverii, spre dezamăgirea tuturor. Ca dovadă a situației actuale, un român s-a confruntat cu o factură exorbitantă pentru consumul de energie electrică, suma pe care trebuie să o achite fiind de 27.000 de lei. Neștiind cum trebuie să procedeze, bărbatul a fotografiat factura și a cerut părerea internauților.

„Electrica furnizare timp de un an nu mi-a mai emis facturi din cauza unei erori, iar acum mi-a emis pe tot anul o singură factură, la ce tarife au vrut ei. Este altă procedură decât reclamație la OPC?”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a scris pe un grup de Facebook.

Internauții nu au fost deloc blânzi față de problema bărbatului

Bărbatul a detaliat întreaga situație utilizatorilor de internet. Se pare că vina ar aparține companiei, care nu i-ar fi emis facturi timp de un an din cauza unei erori, iar acum i-ar fi emis o singură factură cu suma pe care ar fi trebuit să o achite pe întregul an. Bărbatul a cerut sfaturi de la utilizatorii de internet, însă a primit mai multe critici în loc de ajutor.

Mulți l-au acuzat că nu s-a interesat de situația facturilor neplătite timp de un an și a preferat să aștepte. Așadar, mulți dintre internauți au fost de părere că bărbatul își merită soartă și nu are un motiv real pentru a se plânge, situația în care se află fiind una la care a contribuit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: