Redactia.ro
Home » Știri » A cheltuit o avere pentru un baraj de plastic: „Eram tipul nebun. Toată lumea cam trecea pe lângă mine, râzând de mine. Dar astăzi sunt cu adevărat impresionați”. Ce s-a întâmplat

A cheltuit o avere pentru un baraj de plastic: „Eram tipul nebun. Toată lumea cam trecea pe lângă mine, râzând de mine. Dar astăzi sunt cu adevărat impresionați”. Ce s-a întâmplat

Un bărbat din Texas a folosit un baraj de plastic de 400 de metri pe care l-a găsit pe internet pentru a-și proteja casa de inundații record de 27 de centimetri. Acesta a mers până în Louisiana pentru a cumpăra un baraj Aqua Dam. Iată ce s-a întâmplat!

Un bărbat a folosit un baraj de plastic pentru a-și proteja casa de inundații

Pentru a se pregăti pentru ploile torențiale, Randy Wagner din Rosharon, Texas, a cumpărat un Aqua dam, un sistem de tuburi care sunt umplute cu apă pentru a servi ca un sac de nisip uriaș. Randy Wagner din Rosharon a umplut un tub de 400 de metri cu apă pentru a acționa ca un sac de nisip uriaș în jurul casei lui. În ciuda privirilor ciudate ale vecinilor, acesta i-a ținut casa uscată în timp ce familiile din comitat se confruntau cu evacuări obligatorii. Costul barajului a fost de 8300 de dolari, un preț mic în comparație cu costul potențialelor pagube.

S-ar putea să nu fie cea mai evidentă soluție, dar folosirea apei pentru a respinge mai multă apă a funcționat în timpul inundațiilor din Texas, deoarece tubul de 400 de metri a înfășurat casa sa și a ținut la distanță apa de inundație de 27 de centimetri.

„Eram tipul nebun. Toată lumea cam trecea pe lângă mine, râzând de mine. Dar astăzi sunt cu adevărat impresionați de acest Aqua Dam”, a declarat Wagner pentru KENS5

Autoritatea râului Brazos a emis o avertizare de inundații, iar Wagner a știut că trebuie să ia măsuri drastice după ce gândul că familia sa va fi mutată a fost sfâșietor.

O „investiție mică” când ar fi putut suferi pagube de 150.000 de dolari

O căutare pe internet l-a condus la Aqua Dams, iar el a condus până în Louisiana pentru a cumpăra unul care măsoară 400 de metri lungime și 30 de centimetri înălțime.

Cu ajutorul altor două persoane, Wagner a umplut două tuburi etanșe ținute împreună în interiorul unui tub de polipropilenă țesută, care se adaptează la sol și creează o etanșare care împiedică scurgerile.

Greutatea apei din interiorul tuburilor a menținut bariera ferm în poziție, în timp ce apa de inundație a ajuns în cele din urmă la o înălțime de peste doi metri. Multe familii din comitatul Brazoria s-au confruntat cu evacuări obligatorii, dar Wagner și familia sa au rămas la uscat.

Deși a scos din buzunar 8.300 de dolari pentru invenția pe care a găsit-o pe internet, el a spus că a fost o „investiție mică” când ar fi putut suferi pagube de aproximativ 150.000 de dolari.

Acesta a sugerat că managementul situațiilor de urgență ar putea utiliza, de asemenea, barajul Aqua în viitor. Apa din interiorul tuburilor ajută la absorbirea șocului produs de apa care curge în urma inundațiilor, astfel încât să rămână pe loc. De asemenea, tubul de polipropilenă țesută din exterior se adaptează la sol, creând o etanșare pentru a preveni scurgerile

 

 

Sursa foro: dailymail.co.uk

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: