Redactia.ro
Home » Știri » A crezut că a pus mâna, la LOTO, pe 10.000 lei. A mers să-şi ridice premiul, dar, când a aflat cât câştigase, de fapt, a LEŞINAT!

A crezut că a pus mâna, la LOTO, pe 10.000 lei. A mers să-şi ridice premiul, dar, când a aflat cât câştigase, de fapt, a LEŞINAT!

O femeie din California de Sud a primit, recent, o surpriză plăcută când a crezut, iniţial, că biletul ei de la LOTO valorează câteva 2.000 de dolari, adică 10.000 lei, dacă socotim în bani româneşti.

Povestea lui Ruby Evans a început când a cumpărat un bilet de răzuire Instant Prize Crossword la Sweet Time Donuts din Compton.

Câştigul era, de fapt, 2 milioane de dolari

Femeia a răzuit biletul și a crezut că a câștigat 2.000 de dolari. Dar când s-a întors la magazin pentru a obține un formular de revendicare, proprietarul shopului a scanat biletul câștigător și a apărut o nouă sumă de premiu: 2 milioane de dolari.

„Vă spun, aceasta este o mare binecuvântare. Mi-a dat șansa să-mi plătesc facturile, ipoteca și să-mi ajut fiicele”, a spus Evans oficialilor de la loterie.

Evans a mai afirmat că ea a câștigat anterior 5.000 de dolari dintr-un bilet de loterie cumpărat de la același magazin. Proprietarii magazinelor vor primi 10.000 de dolari pentru vânzarea biletului de 2 milioane de dolari.

În Noua Zeelenadă, a fost şi mai rău

Un bărbat din Noua Zeelenadă a păţit-o şi mai rău. El jucase la Loto, dar, vreme de câteva zile, n-a avut acces la un televizor, nici la altă sursă de informaţie.

Astfel, nu și-a dat seama că tocmai a câștigat un câștig la loto de 5 milioane de lire sterline. Norocosul neozeelandez a luat acasă suma de la loto în weekend – și chiar a ținut-o secretă de la soția sa inițial.

El a spus: „Nu am acordat nicio atenție rezultatelor Loto în acea seară, deoarece eram prea ocupat cu privire la rugby – Blues versus Crusaders”.

Și un alt mare câștigător a susținut că a câștigat 530.000 de lire sterline folosind numerele de loterie care i-au apărut în vis.

Australianca a jucat aceleași numere după ce au venit la ea în timp ce dormea ​​cu ceva timp în urmă, dar nu a lovit aurul până la această remiză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: