Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A cumpărat o canapea de la un târg de vechituri, dar a descoperit o comoară valoroasă. Ce a găsit ascuns acest bărbat într-un sac

A cumpărat o canapea de la un târg de vechituri, dar a descoperit o comoară valoroasă. Ce a găsit ascuns acest bărbat într-un sac

Târgurile de vechituri pot ascunde comori foarte valoroase, pe care cei norocoși au șansa să le găsească dacă caută atenți. Acest bărbat a făcut descoperirea vieții sale după ce a cumpărat o canapea veche, pentru casa sa. Ajuns acasă, a început să o curețe, dar ce a găsit l-a lăsat fără cuvinte. Ascunsă bine în piesa de mobilier era o comoară foarte valoroasă, care l-ar fi putut face bogat.

Obiectele de care unele persoane nu se mai folosesc pot deveni cu ușurință comorile altora, iar această poveste dovedește întocmai acest lucru. Târgurile de vechituri sunt populare în toată lumea, iar pasionații de asemenea obiecte petrec ore întregi în căutarea comorilor care i-ar putea face bogați. Uneori, există și cazuri când totul se întâmplă fără intenție, exact cum a fost situația acestui bărbat din Austria.

Într-o zi oarecare, a cumpărat o canapea de la târgul de vechituri din orașul său. Nu căuta ceva anume, ci doar un obiect de mobilier de care avea nevoie pentru casă. Surpriza a venit abia când a început să curețe canapeaua, deoarece a descoperit bine ascuns un lingou de aur. Acesta se afla în interiorul unei conserve, așa că nimeni nu ar fi putut bănui ce comoară se află acolo.

Poate cei mai mulți dintre noi ar fi decis să păstreze comoara, însă bărbatul a dorit să facă ceea ce trebuie. Fără să stea pe gânduri, a luat lingoul și la dus la secția de poliție cea mai apropiată, iar oamenii legii au rămas fără cuvinte când au văzut gestul său.

„Bărbatul cumpărase mobila de la o piață de vechituri. Când a vrut să curețe canapeaua ceva timp mai târziu, a găsit un sac cu o cutie de conserve ascunsă în el, în care era păstrat lingoul de aur ”, a declarat comandantul poliției orașului Klaus Degen.

Lingoul de aur a rămas în custodia poliției, care a cerut evaluarea acestuia. Chiar dacă nu există un certificat de autenticitate care să permită vânzarea acestuia, s-a demonstrat că lingoul este foarte valoros. Conform informațiilor disponibile, acesta ar costa nu mai puțin de 48.000 de euro.

„Lingoul este în prezent în custodie. Trebuie clarificată proveniența lingoului pentru a fi făcuți pași suplimentari în anchetă.”

Din câte se cunosc până în acest moment, canapeaua a aparținut unei femei care a decedat. Obiectele sale au fost puse spre vânzare, însă nimeni nu știe cum a ajuns aceasta în posesia lingoului de aur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: