Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A dispărut lăsând-o plină de datorii. Într-o zi a aflat adevărul: era bogată!

A dispărut lăsând-o plină de datorii. Într-o zi a aflat adevărul: era bogată!

GALERIE FOTO (2) A dispărut lăsând-o plină de datorii. Într-o zi a aflat adevărul: era bogată!

A dispărut lăsând-o plină de datorii. Într-o zi a aflat adevărul: era bogată!

Linda Iseler a fost căsătorită cu Richard Hoagland. Împreună au doi copii: Matthew și Douglas. Copiii aveau 9, respectiv 6 ani când tatăl lor a dispărut pe data de 10 februarie 1993. Atunci a început coșmarul vieții sale. Linda trebuia să plătească singură toate datoriile cu care soțul său o lăsase. Avea grija a doi copii și era suspectă de dispariția soțului.

23 de ani au trecut de la dispariția fostului ei soț. Viața ei părea că a intrat pe un făgaș normal, până într-o zi când un telefon i-a schimbat viața.

Linda a aflat că Richard fusese arestat și acuzat de fraudă. Folosise identitatea altcuiva în Pasco County, Florida, mai exact furase identitatea lui Terry Symanski, un bărbat care se înecase în anul 1991. Dar asta nu e tot. Când poliția l-a găsit, acesta avea o altă soție și un fiu de 19 ani. Femeia a fost șocată să afle că soțul ei ducea o viață dublă.

A dispărut lăsând-o plină de datorii. Într-o zi a aflat adevărul: era bogată!

Cum s-a aflat adevărul

Detectivii care se ocupau de caz au rămas total surpinși când, un tânăr s-a prezentat la secția de poliție și a spus că cineva trăiește sub identitatea unchiului său mort. Băiatul își făcea arborele genealogic pentru a afla mai multe date despre el și astfel a descoperit că unchiul său care era declarat oficial mort de 20 de ani se recăsătorise și își luase și carnet de pilot de avioane.

Timp de 23 de ani, cât Richard Hoagland a fost dat dispărut nu a plătit pensia alimentară. Astfel, avocații femeii i-au ceruit acestuia 2 milioane de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini