Redactia.ro
Home » Știri » A doua gafă a judecătoarei în cazul „2 Mai”. Ce s-a întâmplat cu Vlad Pascu la ultimul termen. Tatăl uneia dintre victime a rupt tăcerea

A doua gafă a judecătoarei în cazul „2 Mai”. Ce s-a întâmplat cu Vlad Pascu la ultimul termen. Tatăl uneia dintre victime a rupt tăcerea

Joi, la Judecătoria Mangalia, a avut loc un nou termen în dosarul emoționant și controversat al lui Vlad Pascu, tânărul acuzat că, în starea de ebrietate, a provocat un accident rutier fatal în localitatea 2 Mai, în urma căruia a rezultat moartea a doi tineri inimoși. Acest caz a tulburat comunitatea locală și a generat un val de solidaritate și susținere pentru familiile îndurerate.

În cadrul procesului de astăzi, instanța trebuia să audieze, la cererea familiei Olariu, un martor care să depună mărturie despre profundele suferințe trăite de aceasta în urma tragicului eveniment. Cu toate acestea, în ciuda prezenței martorului în sala de judecată, judecătoarea a decis să amâne audierea, fără a furniza motive explicite pentru această alegere.

Detaliile ultimului termen de judecată a lui Vlad Pascu

Vlad Pascu, principalul inculpat în acest caz, nu s-a prezentat fizic în fața instanței, participând la ședința de judecată prin intermediul sistemului de videoconferință. Acesta a recunoscut acuzațiile aduse împotriva sa, iar judecătoarea a acceptat demersul procedurii simplificate, care presupune judecarea cazului pe baza probelor existente în dosar, cu aplicarea unei pedepse reduse cu o treime din limitele legale.

La ieșirea din Judecătoria Mangalia, sora lui Sebi Olariu și prietenii tânărului decedat în accident așteptau încheierea procesului. Ei și-au exprimat indignarea față de desfășurarea evenimentelor din sala de judecată, pe care unii au descris-o drept „o mizerie de judecată”. Cu inimile grele și încărcate de emoție, grupul s-a îndreptat către locul accidentului din 2 Mai, unde au adus flori și lumânări în memoria lui Sebi, marcându-i astfel ziua de naștere într-un mod comemorativ.

Gafa făcută de judecătoarea care se ocupă de caz

Tatăl uneia dintre victimele accidentului a împărtășit cu jurnaliștii, la intrarea în sediul Judecătoriei Mangalia, speranța că acest termen de judecată nu va repeta „circul” observat la precedentele ședințe, subliniind dorința de dreptate și finalizare echitabilă a procesului.

“Sper să nu se repete circul. Cu doamna judecător. Să îşi facă meseria pentru care este pusă dumneaiei acolo. Atât şi nimic mai mult. În rest vorbeşte legea care este egală pentru toţi. Dacă se aplică legea aici, nu am nicio problemă. Dacă o ia pe arătură din nou doamna judecător, cerem să se judece în altă parte, la oameni competenţi. Să vedem cum decurg lucrurile”, a afirmat tatăl tinerei decedate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: