Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A facut 17 ani de puscarie pe nedrept! Când a văzut judecătorul detaliul care îi scăpase a cerut eliberarea lui imediat

A facut 17 ani de puscarie pe nedrept! Când a văzut judecătorul detaliul care îi scăpase a cerut eliberarea lui imediat

GALERIE FOTO (3) A facut 17 ani de puscarie pe nedrept! Când a văzut judecătorul detaliul care îi scăpase a cerut eliberarea lui imediat

Un bărbat a trăit drama vieții lui atunci când a fost închis 17 ani pe nedrept! Motivul este uluitor! Cum și-a dat seama judecătorul de greșeală?

A facut 17 ani de puscarie pe nedrept

Un barbat din Missouri și-a irosit 17 ani într-o pușcărie! El a fost găsit vinovat pentru o crimă pe care nu a comis-o, acuzațiile fiind fondate datorită declarațiilor martorilor oculari.

Richard Anthony Jones a fost eliberat în urmă cu trei ani din închisoare, dupa ce un judecător și-a dat seama că bărbatul arăta aproape identic cu adevăratul vinovat, dar nu era același om. Examinând atent imaginile, și-a dat seama de micile trăsături care îi diferențiau pe cei doi. Anthony nu avea ce să caute în închisoare.

A facut 17 ani de puscarie pe nedrept! Când a văzut judecătorul detaliul care îi scăpase a cerut eliberarea lui imediat

Anthony a primit sentința în anul 1999 pentru jaf armat. La locul faptei însă, nu au fost găsite amprente. Singurele dovezi au fost mărturiile martorilor oculari, a unor oameni care au pretins că l-au văzut pe Anthony la locul faptei, când de fapt era sosia lui.

Cum a aflat Anthony  de sosia lui?

Bărbatul a auzit în timp ce stătea închis povești despre acel om care îi semăna leit. Erau ca doi frați gemeni, dar, mai mult decât atât, cei doi aveau și același nume. Se pare că bărbatul avea o dublură de care nu știa. Așa se justifică și greșeala autorităților. Cu toate acestea, atâta suferință pentru o greșeală este greu de imaginat.

Anthony a făcut de nenumărate ori apel, dar nimeni nu l-a ascultat până într-o zi. Ultima lui șansă a fost să le spună cu mâna pe inima avocaților primiți din oficiu despre ”dublura” lui. La ultimul apel, Anthony a mers în fața judecătorilor, iar avocații lui au prezentat o poză cu dublura lui, adevăratul infractor. Autoritățile au fost uluite de asemanarea incredibilă.

A facut 17 ani de puscarie pe nedrept! Când a văzut judecătorul detaliul care îi scăpase a cerut eliberarea lui imediat

Anthony este acum un om liber, însă este greu de iamginat că toți acei ani petrecuți în închisoare l-au schimbat pentru totdeauna. Atâta timp departe de familie l-a făcut să sufere cumplit. Nu și-a văzut fiicele crescând, una din ele avea doar o lună în ziua cand a fost închis. Aceasta, în vârstă de 17 ani acum, și-a văzut săptămâna trecută tatăl pentru prima dată și a plâns de fericire!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: