Redactia.ro
Home » Monden » A moștenit o avere colosală de la fosta soție, dar astăzi a ajuns să apeleze la mila oamenilor pentru a trăi de la o zi la alta. Unde a dispărut Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz

A moștenit o avere colosală de la fosta soție, dar astăzi a ajuns să apeleze la mila oamenilor pentru a trăi de la o zi la alta. Unde a dispărut Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz

liviu si israela

Povestea de dragoste dintre Liviu Arteni și Israela Vodovoz, femeie de afaceri de origine israelină, a ținut prima pagină a ziarelor o bună perioadă de timp din pricina diferenței de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți și anume 23 de ani. După decesul Israelei, în anul 2018, Liviu, altădată o prezență constantă în emisiunile televizate din România, s-a făcut complet dispărut. Iată ce s-a ales de fostul partener de viață al Israelei. Din păcate, veștile nu sunt deloc unele bune!

Ce s-a ales de Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz

Liviu Arteni a devenit cunoscut în spațiul public după ce s-a căsătorit cu Israela, în anul 2008. Opt ani mai târziu ei au divorțat, motivul principal fiind ieșirile violente ale soțului cu 23 de ani mai tânăr. În anul 2018, Isabela Vodovoz a murit, iar Liviu a dispărut fără urmă.

O cunoștință a bărbatului, pe nume Maria Lazăr, a vorbit despre Liviu. Ea a dezvăluit că bărbatul a locuit timp de trei săptămâni la familia ei, în Spania. Ultima dată l-a văzut anul trecut la cerșit, în Spania, aflându-se într-o stare deplorabilă. Ulterior a văzut o altă filmare, realizată în Franța sau Germania în care protagonist era Liviu. Avea același aspect neîngrijit și se afla la cerșit, nevoit să apeleze la mila trecătorilor întrucât starea sa financiară era una precară.

Liviu Arteni trăiește din mila oamenilor, deși cu ani în urmă moștenise o adevărată avere de la Israela

Acum un an am vorbit cu el ultima dată și după aceea, gata. Am văzut o filmare, a pus-o cineva, un român din Valencia, că era cu barbă, era pe o bancă. Asta s-a întâmplat anul trecut, în primăvară .  Distrus, distrus, distrus. Am mai văzut încă o filmare în Germania sau Franța, era la cerșit, căuta în pubele”, a povestit Maria Lazăr.

Liviu Arteni a fost singurul moștenitor al averii pe care Israela a strâns-o într-o viață întreagă, însă el nu a știut să fructifice mai departe banii și a ajuns la sapă de lemn. A vândut bunurile și terenurile pe care le-a primit de la Israela și s-a refugiat în consumul de alcool și substanțe interzise. „Alcoolul este un pericol social. Da, consum în continuare. Eu nu pot fără. Eu am multe vicii. Sunt dependent de stupefiante”, declara Liviu Arteni, cu ani în urmă, când încă era prezent în platourile emisiunilor televizate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: