Redactia.ro
Home » Știri » A murit actorul Mike Hagerty, cunoscut pentru rolul din serialul Friends. Cauza decesului nu a fost dezvăluită

A murit actorul Mike Hagerty, cunoscut pentru rolul din serialul Friends. Cauza decesului nu a fost dezvăluită

GALERIE FOTO (5) A murit actorul Mike Hagerty, cunoscut pentru rolul din serialul Friends

A murit actorul Mike Hagerty, cunoscut pentru rolul din serialul Friends. Doliu la Hollywood. Actorul Mike Hagerty s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Anunțul trist a fost făcut de actrița Bridge Everett, care a jucat alături de regretatul actor în serialul „Somebody Somewhere”.

A murit actorul Mike Hagerty, cunoscut pentru rolul din serialul Friends. Cauza decesului nu a fost dezvăluită

Celebrul actor Mike Hagerty, celebru pentru rolul în serialul Friends, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită. Bridget Everett, actrița cu care a jucat în serialul „Somebody Somewhere” a făcut anunțul trist pe Instagram. „Cu mare tristețe, familia lui Michael G. Hagerty i-a anunțat moartea ieri la Los Angeles. Un actor iubit, dragostea lui pentru orașul natal, Chicago, și pentru familia sa a fost piatra de temelie a vieții sale”, a scris actrița.

Hagerty era cunoscut pentru mustața sa groasă, accentul din Chicago dar și pentru zâmbetul său prietenos, interpretând personajul lui Everett, tatăl lui Sam în serialul HBP. „L-am iubit pe Mike din momentul în care l-am cunoscut. Era atât de special. Cald, amuzant. Suntem devastați că a murit. Mike a fost adorat de întreaga distribuție și echipa din Somebody Somewhere. Gândurile noastre sunt la soția și familia lui.”, a scris Everett.

Mike Hagerty a devenit cunoscut după ce l-a intepretat pe domnul Treeget, în serialul din anii ’90, „Friends”.alături de Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Paul Rudd. Mike și-a început cariera de actor cu spectacolul di 1973 The Timber Tramps, care i-a adus roluri în Cheers și Crime Story. Mai mult, regretatul actor a avut un rol important ca cel mai bun prieten al lui Kurt Russell în comedia lui Goldie Hawn Overboard în 1987. Acesta a continuat să joace în Married with childen în 1987, Family Ties în 1988 și Murphy Brown în 1989. Cu toate astea, rolul administratorului Treeger din serialul Friends l-a făcut celebru la Hollywood.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: