Redactia.ro
Home » Știri » A murit Adi de la Brad, cunoscut ca și „Guru din Apuseni”. Care a fost cauza morții

A murit Adi de la Brad, cunoscut ca și „Guru din Apuseni”. Care a fost cauza morții

A murit Adi de la Brad, cunoscut ca și Guru din Apuseni.

A murit Adi de la Brad, cunoscut ca și „Guru din Apuseni”. S-a stins din viață Guru din Apuseni. Pe numele lui adevărat Adrian Ardelean Fărcaș, a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău. Se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct care i-a cauzat moartea.

A murit Adi de la Brad, cunoscut ca și „Guru din Apuseni”. Care a fost cauza morții

A murit Adi de la Brad, bărbatul cunoscut ca și „Guru din Apuseni”. Bărbatul a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău. Medicii au descoperit că acesta avea o infecție gravă la plămâni, dar și ocluzie intestinală. Joi, Guru din Apuseni a suferit o hemoragie digestivă acută și a fost intubat. Din păcate, medicii din Deva nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. În această dimineață, Guru din Apuseni a intrat în stop cardio-respirator, iar din nefericire a decedat.

Cine a fost Guru din Apuseni

Adrian Ardelean Fărcaș a înființat în urmă cu mulți ani comunitatea numită „Copiii Soarelui”. Polițiștii l-au bănuit pe liderul comunității de mai multe infracțiuni, printre care șantaj, viol și hărtuire sexuală. În urmă cu o lună, autoritățile s-au sesizat, după ce au apărut mai multe informații ca in comunitate se intâmplă lucruri ciudate. Conform acestora, este vorba de infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual.

Guru era acuzat că a înșelat mii de oameni. Acesta a fost miner, fără acreditări în yoga sau tehnica meditației. Guru a format în Muntii Apuseni o comunitate prin care au trecut chiar și străini. Cu toate astea, există mărturii că și-a maltratat și hărțuit membrii. Bărbatul a acuzat autoritățile că i-au înscenat acuzațiile pentru a pune mâna pe terenul de aproape 80 de hectare din munti. Datorită stresului, s-au accentuat multe boli de care nu știa, ca în final să aibă un un blocaj renal și probleme cu plămânii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: