Redactia.ro
Home » Știri » A murit Betty White. Actrița ar fi împlinit luna aceasta 100 de ani

A murit Betty White. Actrița ar fi împlinit luna aceasta 100 de ani

GALERIE FOTO (4) A murit Betty White. Actrița ar fi împlinit luna aceasta 100 de ani

A murit Betty White. Celebra actriță americană Betty White s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani. Luna aceasta, actrița ar fi împlinit 100 de ani. Vedeta ar fi murit din cauze naturale. Colegii de breaslă și fanii sunt îndurerați de moarte acesteia.

A murit Betty White. Actrița ar fi împlinit luna aceasta 100 de ani

A murit Betty White. Legenda televiziunii americane a murit dimineață, iar o sursă apropiată actriței Betty Whote a declarat că decesul a survenit din cauze naturale. Actrița avea 99 de ani, iar pe 17 ianuarie ar fi împlinit 100 de ani. White a fost o adevărată anomalie pentru cinematografia americană, continuând să fie un star la 60 de ani și un fenomen al culturii pop la 80 și 90 de ani. La vârsta de 92 de ani, actrița încă juca într-un serial de comedie Hot in Cleveland”, anulat la sfârşitul lui 2014. Vedeta și-a câștigat faima cu rolul principal din serialul de televiziune „The Golden Girls”, care a fost difuzat între 1985 și 1992. „Chiar dacă Betty urma să împlinească 100 de ani, credeam că va trăi pentru totdeauna. Nu mă gândesc că îi era teamă de moarte, pentru că a vrut întotdeauna să fie cu soţul ei drag Allen Ludden. Voia să fie din nou alături de el”, a spus agentul ei Jeff Witjas.

Betty White a câștigat 5 premii Primetime Emmy, dintre care două pentru „The Mary Tyler Moore Show”, unul pentru „Golden Girls” și unul pentru apariția din 1975 în „SNL”. Betty a fost nominalizată la mai multe știri ale premiilor Globul de Aur și a câștigat un Grammy în 2012.

Săptămâna trecută, Betty a ajuns pe coperta revistei People. „Sunt atât de norocoasă să am o sănătate atât de bună și să mă simt atât de bine la această vârstă”, a spus White pentru publicație. Betty White s-a născut la 17 ianuarie 1922, la Chicago, fiind una dintre primele producătoare ale seriaului.„Life with Elizabeth”, în care a jucat şi ea, în anii 1950. „Este uimitor că încă sunt în această meserie şi că voi mă susţineţi în continuare!”, a spus actriţa la ceremonia Premiilor Emmy în 2018.

Betty White a trăit o viață amoroasă tumultoasă. Aceasta s-a căsătorit pentru o scurtă perioadă cu Dick Barker, în timp ce Lane Allen i-a fost partener într-un mariaj care a durat doar doi ani. Bărbatul alături de care Betty și-a găsit liniștea a fost Allen Ludden.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: