Redactia.ro
Home » Știri » A murit David Soul, detectivul celebru din serialul „Starsky & Hutch”. Actorul s-a stins după „o luptă curajoasă pentru viață”

A murit David Soul, detectivul celebru din serialul „Starsky & Hutch”. Actorul s-a stins după „o luptă curajoasă pentru viață”

A murit David Soul, detectivul celebru din serialul „Starsky & Hutch”. Actorul s-a stins după „o luptă curajoasă pentru viață”. Iată detaliile!

A murit David Soul, detectivul celebru din serialul „Starsky & Hutch”

Într-o veste tristă pentru industria cinematografică și pentru fanii emblematicei serii „Starsky & Hutch”, actorul David Soul, care a portretizat cu maestrie detectivul Kenneth „Hutch” Hutchinson, s-a stins din viață la vârsta venerabilă de 80 de ani. Vestea a fost anunțată vineri de soția sa, Helen Snell, care a subliniat că Soul a pierdut bătălia cu boala în compania iubitoare a familiei sale.

Actorul s-a stins după „o luptă curajoasă pentru viață”

Într-un comunicat citat de Associated Press, Helen Snell a transmis:

„David Soul – soț, tată, bunic și frate iubit – a murit ieri, după o luptă curajoasă pentru viață, în compania iubitoare a familiei. A împărtășit multe calități extraordinare în lume ca actor, cântăreț, narator, artist creativ și prieten drag.

Zâmbetul, râsul și pasiunea sa pentru viață vor fi ținute minte de mulți dintre cei ale căror vieți le-a atins.”, a spus ea într-un comunicat citat de AP.

David Soul a devenit o figură iconică în lumea televiziunii datorită interpretării sale remarcabile a detectivului Ken „Hutch” Hutchinson, partenerul de investigații al lui Starsky (jucat de Paul Michael Glaser) în „Starsky & Hutch”. Serialul a fost difuzat pe ABC între 1975 și 1979, captivând publicul cu povestea sa captivantă și personajele memorabile.

Popularitatea serialului a fost atât de mare încât a generat o serie de jucării pentru copii, iar impactul lui David Soul în lumea divertismentului a fost întărit și de succesul său în industria muzicală. La apogeul faimei sale, Soul a urcat în topurile muzicale cu single-ul „Don’t Give Up on Us”, cucerind inimile ascultătorilor cu vocea sa inconfundabilă și talentul său artistic polivalent.

 

Sursa foto: people.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: