Redactia.ro
Home » Sport » A murit fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici. Avea doar 34 de ani

A murit fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici. Avea doar 34 de ani

Deces Ecaterina Mihaela Drăghici.

Este doliu în sportul românesc! Ecaterina Mihaela Drăghici, fostă handbalistă, a încetat din viață, în noaptea de 28 spre 29 iunie, la numai 34 de ani, în urma unui stop-cardio respirator. Anunțul decesului a fost făcut de Clubul Sportiv Rapid București, din care aceasta a făcut parte.

A murit fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici. Avea doar 34 de ani

Ecaterina Mihaela Drăghici a lăsat în urma sa un copil, un soț, și restul familiei sale, care regretă nespus pierderea sportivei. Colegii de la Clubul Sportiv Rapid București sunt și ei, de asemenea, îndurerați de plecarea din această lume a Ecaterinei Mihaelei Drăghici.

Deși medicii au încercat să o readucă la viață, prin eforturi de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru Ecaterina Mihaela Drăghici.

”Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid. Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României.După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet. În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins. A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni. Cei care doresc să o conducă pe ultimul drum, o pot face astăzi de la ora 14:00 la Cimitirul Mărcuța din București. Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată pe pagina de Facebook a a Handbal Rapid București.

Când și unde va fi îngropată fosta handbalistă

Fosta handbalistă va fi îngropată, joi, la Cimitirul Mărcuță. Cariera în handbal și-a început-o la Corona Brasov și și-a încheiat-o la Zalău, după cum menționează chiar Clubul Sportiv Rapid București. A fost o colega importantă pentru Club și cu siguranță va rămâne în memoria acestuia precum o emblemă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: