Redactia.ro
Home » Știri » A murit la doar o zi după ce s-a căsătorit cu iubirea vieții sale! Povestea incredibilă a lui Navar Herbert

A murit la doar o zi după ce s-a căsătorit cu iubirea vieții sale! Povestea incredibilă a lui Navar Herbert

sportiv

Poveștile de dragoste nu au întotdeauna un final fericit. Din păcate, acesta a fost și cazul sportivului Navar Herbert, care a murit la o zi după ce s-a căsătorit cu iubirea vieții sale. La trei ani de la moartea sportivului, văduva lui a avut puterea necesară pentru a vorbi despre momentul care o va marca pentru tot restul existenței.

Navar Herbert a lăsat în urmă o soție îndurerată și un copil de 11 luni

Povestea lui Navar Herbert a fost spusă de văduva acestuia, Maia Falwasser. Femeia a rămas singură și este nevoită să-și crească, fără ajutor, copilul după ce partenerul ei a fost răpus de o boală nemiloasă, la 22 de ani. Copilul avea doar 11 luni atunci când sportivul a murit din cauza unei tumori pe creier, care a evoluat foarte rapid și i-a adus pe medici în imposibilitatea de a interveni.

Știind că urmează să moară, Navar Herbert a dorit să-și îndeplinească o dorință arzătoare. Cu ultimele puteri a îmbrăcat costumul de mire și s-a afișat în fața altarului. Boala îi slăbise teribil organismul, așadar Navar Herbert a avut nevoie de ajutorul unui scaun cu rotile în ziua nunții. Sportivul nu a avut timp să se bucure prea mult de noul statut, cel de om căsătorit. El a decedat la doar o zi după ce a renunțat la burlăcie.

Soția sportivului organizase o strângere de fonduri

Soția acestuia a încercat până în ultimul moment să salveze viața bărbatului iubit. Ba chiar a organizat o strângere de fonduri. Banii urmau să fie folosiți pentru a achita tratamentul costisitor, care avea să-i amelioreze o parte din durerile insuportabile.

O sumă considerabilă de bani fusese strânsă, însă mult prea târziu pentru a mai avea vreo importanță. Trei ani mai târziu, Maia rememorează cu drag și dor toate momentele speciale pe care le-a trăit alături de Navar Herbert și este o mămică dedicată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: