Redactia.ro
Home » Știri » A murit Mihaela Galani, patroana unui cunoscut brand de pantofi, la numai 33 de ani. A fost găsită fără suflare în mașină

A murit Mihaela Galani, patroana unui cunoscut brand de pantofi, la numai 33 de ani. A fost găsită fără suflare în mașină

GALERIE FOTO (5)

A murit Mihaela Galani, patroana unui cunoscut brand de pantofi. Tânăra de doar 33 de ani a fost găsită inconștientă în mașină. 

Mihaela Galani a fost cunoscută drept „motorul“ firmei Gemelli din Constanţa, brand care se bucura de faimă pe plan local şi deja cucerise și piaţa naţională. Conducea firma împreună cu sora sa, Loredana Romanov, cu 11 ani mai mare.

A murit Mihaela Galani, la numai 33 de ani

Patroana unui cunoscut brand de pantofi, Mihaela Galani, a murit în dimineaţa zilei de 3 ianuarie 2022, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. S-a stins din viață brusc, la numai 33 de ani.

Tragedia este cu atât mai mare cu cât fratele geamăn al Mihaelei Galani a murit cu ani în urmă, înainte să împlinească vârsta de 18 ani.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni“, au transmis reprezentanţii magazinului.

Mihaela Galani s-a simţit rău, în ultimele zile

Și se pare că Mihaela Galani se simțea rău cu câteva zile înainte de a-și da ultima suflare. Tânăra de doar 33 de ani a fost găsită inconştientă în maşina sa. Ulterior a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Reprezentanta companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă.

Mihaela Galani, devastată după moartea fratelui geamăn

În urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă la fel de brusc, înainte de a împlini 18 ani. Moartea fratelui geamăn a devastat-o pe tânără.

Tot în urmă cu 10 ani, Mihaela a făcut un transplant de rinichi în străinătate. De atunci, fata urma tratament cu dializă.

Medicii de peste hotare au anunțat-o după transplantul de atunci că va fi nevoită să facă o nouă operație după 10 ani, adică în 2021. În primele zile ale anului 2022, în timp ce mergea la locul de muncă, Mihaeleli i s-a făcut rău și a fost găsită inconștientă în mașină.

Catafalcul Mihaelei Galani va fi depus la Casa Albastră din Constanţa. De marţi, 4 ianuarie, va fi aşezat la Catedrala Arhiepiscopală. Slujba de înmormântare va fi făcută miercuri, 5 ianuarie, de la ora 10.30.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: