Redactia.ro
Home » Știri » A murit Mircea Pop, cel mai longeviv primar din Sălaj: „A pus suflet în ceea ce a făcut”

A murit Mircea Pop, cel mai longeviv primar din Sălaj: „A pus suflet în ceea ce a făcut”

Mircea Pop, cel mai longeviv primar din Sălaj, a trecut la cele sfinte. Iată toate detaliile!

A murit Mircea Pop, cel mai longeviv primar din Sălaj

Primarul comunei Cuzăplac, Mircea Pop, a fost pus în funcție încă din anul 1989, motiv pentru care a fost cel mai longeviv primar din Sălaj. Acesta s-a stins din viață joi, la vârsta de 55 de ani. Anunțul a fost făcut public de către PSD Sălaj. Tragica veste a îndoliat o comunitate întreagă şi nu numai. Primarul avea unele probleme de sănătate, care din câte se pare l-au măcinat şi mai tare în ultima perioadă, după ce în luna aprilie a decedat şi soţia sa, potrivit sportulsalajean.ro

Primarul a fost ani în șir, liderul Ligii Aleșilor Locali Social Democrați și a fost apreciat raportat meritelor sale. Acesta a fost recompensat, în urmă cu trei ani, de prefectul de la vremea respectivă, Florin Florian, cu o plachetă, la împlinirea a 30 de ani în fruntea administraţiei comunei Cuzăplac.

PSD: „Ne-a umplut sufeltul de tristețe și de regret”

Mircea Pop este amintit de către PSD Sălaj ca un coleg distins, un om apreciat de toți cei din jur, un primar destoinic, care a unit și dezvoltat comunitatea locală:

„Trecerea în lumea Veșniciei a celui care a fost Mircea Pop, primarul comunei Cuzăplac, ne-a umplut sufeltul de tristețe și de regret.

Timp de 30 de ani am împărtășit și promovat împreună valorile social-democrate, Mircea Pop fiind, ani în șir, liderul Ligii Aleșilor Locali Social Democrați; un primar destoinic, care a unit și dezvoltat comunitatea locală, un coleg distins și un om apreciat de toți cei care l-au cunoscut.

A pus suflet în ceea ce a făcut și, din păcate, viața lui pământească s-a încheiat prea devreme.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a anunțat PSD SĂLAJ, pe Facebook. 

PNL: „Am primit cu profundă durere vestea trecerii în eternitate a colegului nostru”

Partidul PNL Sălaj  a avut numai cuvinte de laudă despre regretatul primar, fiind profund afectați de tragicul eveniment:

„Am primit cu profundă durere vestea trecerii în eternitate a colegului nostru, Pop Mircea, primarul comunei Cuzăplac. Vreme de mai bine de trei decenii, domnia sa a slujit neobosit interesele comunității sale, fiind primarul cu cea mai îndelungată activitate din județul Sălaj.Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, au transmis Colegii din Partidul Național Liberal, Filiala Sălaj, pe Facebook.

Prefectul Sălaj: „Fie-i ţărâna uşoară”

Conducerea Instituției Prefectului Sălaj a transmis sincere condoleanțe familiei:

„Întreaga noastră compasiune şi sincere condoleanţe familiei îndoliate, la trecerea prematură în eternitate a lui Mircea POP cel care, mai bine de trei decenii, a fost în slujba comunității locale din Cuzăplac, în calitate de primar.Fie-i ţărâna uşoară. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” a trans Conducerea Instituției Prefectului Sălaj.

 

Etichete: