Redactia.ro
Home » Știri » A MURIT o legendă a muzicii! A pierdut lupta cu cancerul. În lacrimi, soţia lui a dat vestea dureroasă

A MURIT o legendă a muzicii! A pierdut lupta cu cancerul. În lacrimi, soţia lui a dat vestea dureroasă

Lumea muzicii este, de astăzi, mai săracă. Un mare artist, care a încântat milioane de inimi, a murit. Din păcate, el a pierdut lupta cu cancerul.

Cliff Fish, cel care a fost chitarist și cântăreț al trupei pop Paper Lace, a murit la vârsta de 73 de ani.

Artistul a suferit de cancer

Soția lui, Elaine, și fiii lui, Rob și Jon, au anunțat că a murit dimineața. Într-o declarație pentru The Sun, ei au spus:

Am vrut doar să împărtășim vestea tristă că Cliff a murit vineri după-amiază după ce și-a pierdut lupta cu cancerul. Ultimii doi ani au fost foarte grei, dar Cliff a înfruntat provocările cancerului cu curaj, curaj și și-a trăit viața la maximum posibil până la sfârșit.

Toți cei care îl cunosc pe Cliff vor ști deja ce persoană amabilă, grijulie, iubitoare de distracție, minunată și autentică a fost și ce plăcere a fost să petrec timpul în compania lui.

Nu doar un muzician și interpret talentat, el a reușit din tot ceea ce a îndreptat mâna în viață și a fost un soț, un tată și un bunic devotat.

Cliff nu va fi uitat niciodată și nu va înceta să fie iubit necondiționat de familia și prietenii săi”, a transmis familia lui Cliff Fish.

A decedat şi chitaristul de la The Script

Mark Sheehan, cofondatorul şi chitaristul trupei rock irlandeze The Script, a murit la numai 46 de ani, din cauza unei boli grave. Președintele Irlandei, Michael D Higgins, a declarat că artistul a fost un exemplu de succes muzical irlandez pe scena mondială.

Sheehan a format grupul în 2001, alături de vocalistul Danny O’Donoghue și de bateristul Glen Power. Pe paginile de socializare ale trupei scrie că Sheehan a fost un „soț, tată, frate, coleg de trupă și prieten foarte iubit”.

Sheehan s-a născut pe 29 octombrie 1976 la Dublin, în Mount Brown, în zona The Liberties, și a fost căsătorit cu Reena Sheehan, cu care a avut trei copii. A fost cântăreț, compozitor și chitarist, fiind pasionat de muzică de la o vârstă fragedă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: