Redactia.ro
Home » Monden » A murit o mare actriţă! Fanii, şocaţi de când au auzit vestea neagră

A murit o mare actriţă! Fanii, şocaţi de când au auzit vestea neagră

doliu

Veste neagră în lumea filmului. Actrița americană Cindy Morgan a murit la vârsta de 69 de ani în locuința sa din Lake Worth Beach, Florida.

Artista şi-a dat ultima suflare pe 30 decembrie și a fost confirmat duminică de Biroul șerifului din Palm Beach County pentru revistele „The Hollywood Reporter” și „Variety”.

A jucat în „Golf Ball” din 1980

Morgan dobândise notorietate pentru interpretarea blondei Lacey în comedia sportivă „Golf Ball” din 1980, de Harold Ramis, cu Bill Murray, Chevy Chase și Rodney Dangerfield.

După ce a apărut în seriale de televiziune precum „Love Boat”, „Vegas” și „Chips”, Morgan a jucat în filmul Disney „Tron” din 1982 al lui Steven Lisberger în rolul programatoarei Lora Baines și al lui Yori, alter-ego-ul ei.

A mai jucat în numeroase seriale de televiziune în anii 1980 și 1990, printre care „The Man from Singapore”, „Cops in Hawaii”, „Profession Danger”, „Disneyland”, „Hunter”, „The Highwayman” și „Matlock”.

A decedat şi actriţa din „Mary Poppins”

Glynis Johns, cunoscută în principal pentru rolul său ca mama sufragetă Winifred Banks din „Mary Poppins”, a murit la vârsta de 100 de ani.

Actriţa britanică, a cărei carieră se întinde pe mai mult de 60 de ani, a încetat din viaţă, joi, la Los Angeles, a confirmat managerul său. Ea a apărut în zeci de filme şi a fost şi o actriţă de teatru desăvârşită.

Ea a primit, de asemenea, un premiu Tony în 1973, pentru rolul lui Desiree Armfeldt în musicalul de pe Broadway al lui Stephen Sondheim „A Little Night Music”, în care a interpretat „Send In The Clowns”.

Sondheim a scris piesa special pentru a fi interpretată de Johns, însă ea a pierdut rolul în faţa lui Elizabeth Taylor în versiunea de cinema din 1977.

Primul său rol pe marele ecran a fost în 1948 ca sirena Miranda, rolul său în comedie transformând-o în vedetă în Marea Britanie.

Ultimele sale roluri au fost în filmele „While You Were Sleeping”, din 1995, alături de Sandra Bullock, şi „Superstar”, din 1999, cu Molly Shannon şi Will Ferrell.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: