Redactia.ro
Home » Știri » A rămas și fără bani și fără mașina la care visa. Un tânăr din Mehedinți a plătit 10.000 de euro unui necunoscut de pe Facebook pentru a-i aduce un vehicul din Germania

A rămas și fără bani și fără mașina la care visa. Un tânăr din Mehedinți a plătit 10.000 de euro unui necunoscut de pe Facebook pentru a-i aduce un vehicul din Germania

masina germania

Caz incredibil în Mehedinți. Polițiștii au intervenit după ce un bărbat și-a creat un profil fals de Facebook și i-a promis altui bărbat că-i va achiziționa o mașină din Germania. La scurt timp, acesta s-a făcut nevăzut cu suma de 10.000 de euro și nu și-a îndeplinit promisiunea de a furniza autoturismul respectiv bărbatului.

Caz revoltător ăn Mehedinți. A rămas fără 10.000 de euro după ce un bărbat i-a promis că-i aduce o mașină din Germania

În data de 2 octombrie, văzând că cel căruia i-a oferit 10.000 de euro pentru a-i aduce o mașină din Germania nu mai răspunde mesajelor, bărbatul a decis să alerteze oamenii legii pentru a solicita ajutor. După mai multe investigații, polițiștii au reușit să afle identitatea reală a persoanei care se folosise de un cont fals de Facebook pentru a obține suma respectivă de bani.

Conform primelor informații venite din partea polițiștilor este vorba de un tânăr de 22 de ani. El a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și va fi adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a măsurii de arest preventiv.

Polițiștii au reușit să-l identifice imediat pe autorul faptei

Din investigațiile efectuate de către polițiști, a rezultat că victima ar fi avut o întâlnire în seara de 26 septembrie, la o stație de carburant din orașul Pitești, cu o persoană pe care o cunoștea doar prin intermediul contului de socializare utilizat.

„În cadrul întâlnirii, persoana vătămată i-ar fi predat bărbatului suma de 10.000 de euro, reprezentând contravaloarea unui autoturism ce se afla la vânzare pe un site de profil din afara țării, ocazie cu care această persoană i-ar fi prezentat ca adevărat faptul că a luat legătura cu vânzătorul autoturismului.

Cel în cauză s-ar fi oferit să intermedieze cumpărarea autoturismului, promițând că, în schimbul sumei de 700 de euro, va aduce pe platformă din Germania în România acel autoturism și că va plăti vânzătorului suma primită”, se arată în comunicatul emis de către polițiștii din Mehedinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: