Redactia.ro
Home » Știri » A ratat șansa de a fi prima doamnă a României. Povestea de iubire neștiută dintre Elena și Traian Băsescu

A ratat șansa de a fi prima doamnă a României. Povestea de iubire neștiută dintre Elena și Traian Băsescu

GALERIE FOTO (3)

Elena este o femeie, care a făcut parte din viața lui Traian Băsescu, înainte ca acesta să se căsătorească cu Maria, actuala lui soție. Femeia a ratat șansa de a fi prima doamnă a României, pentru că idila cu fostul președințe al țării noastre s-a încheiat în tinerețe. Mai exact, la scurt timp după ce a și început.

Cine este Elena, fosta iubire a lui Traian Băsescu

Elena și Traian Băsescu s-au cunoscut pe vremea când erau în floarea vârstei. Cei doi erau studenți la Constanța, el în primul an la Facultatea de Biologie, iar fostul președinte era boboc la Marină. Elena și Traian s-au văzut la cantina studențească și a fost vorba de dragoste la prima vedere. Totul s-a întâmplat în anul 1973.

Se pare că Elena ar fi fost prima iubită a lui Traian Băsescu. Fostul șef al statului avea 22 de ani și abia intrase la Institutul de Marină din Constanța. După ce au decis că formează un cuplu, acesta îi făcea vizite Elenei, la căminul unde locuia. “Ia uite! Aș fi putut să fiu prima doamnă azi! A fost primul meu iubit”, i-ar fi spus Elena unei prietene, în timp ce îi arăta o fotografie din tinerețe, în care apăreau doi adolescenți îndrăgostiți. Cei doi nu și-au continuat relația, iar fiecare și-a văzut de viața lui. Elena a devenit directoarea școlii din Dragalina. Nimeni nu știe care a fost motivul despărțirii.

Traian Băsescu s-a însurat cu Maria, la doi ani de la despărțirea de Elena

Fostul șef al statului s-a căsătorit cu Maria, actuala soție, la doi ani de la despărțirea de Elena. Traian și Maria Băsescu au o lungă căsnicie și două fete împreună: Ioana și Elena. Acestea i-au făcut foarte fericiți pe Elena și pe Traian Băsescu, căci le-au dăruit și nepoți. Traian și Maria s-au cunoscut pe vremea când el era la Institutul de Marina, iar ea învăța la Școala de Tehnică Comercială din Constanța. Întâlnirea a avut loc în 1975 la un ceai dansant. De atunci sunt de nedespărțit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: