Redactia.ro
Home » Știri » A revenit în aerportul în care a trăit timp de 18 ani pentru a muri. Povestea impresionantă a iranianului Mehran Karimi

A revenit în aerportul în care a trăit timp de 18 ani pentru a muri. Povestea impresionantă a iranianului Mehran Karimi

Megran Nasseri a locuit în aerportul Charles de Gaulle timp de 18 ani

Iranianul care a servit drept inspirație pentru pelicula „Terminalul” a fost găsit mort în aeroportul care i-a fost casă timp de 18 ani. Angajații aeroportului din Paris l-au găsit fără viață și au anunțat autoritățile.

Mehran Karimi Nasseri a locuit 18 ani în aerportul Charles de Gaulle

Mehran Karimi Nasseri a fost găsit mort în sala de așteptare a aeroportului de către angajații care îl cunoșteau de atât de multă vreme. El nu mai locuia din 2006 în Charles de Gaulle, însă revenise aici în urmă cu doar câteva săptămâni, simțind că sfârșitul său era aproape.

Nasseri a ajuns pentru prima dată în aerportul Charles de Gaulle în anul 1988. Conform propriilor declarații, el a fost extrădat din Iran în anul 1977. După aproape un deceniu în care a locuit în Belgia, a decis să se mute în Marea Britanie, locul în care trăia mama sa. Actele sale au fost pierdute, după ce servieta i-a fost furată. Astfel, s-a trezit într-o situație complet bizară. Nu avea dreptul să pășească în Marea Britanie până când actele nu îi erau verificate, dar nici nu putea fi izgonit de pe aeroportul Charles de Gaulle, loc în care sosise legal.

Timp de 18 ani a trăit într-o sală de așteptare. Angajații au avut grijă să aibă de mâncare și i-au permis să folosească băile aeroportului pentru a menține o minimă igienă. Iranianul se acomodase cu modul de trai din aeroport și, deși în anul 1999 primise drept de ședere în Franța, el pur și simplu nu și-a dorit să părăsească terminalul. Nasseri și-a petrecut zilele citind și ținând un jurnal care a servit drept inspirație pentru un film de succes numit „Terminalul”.

Nasseri a revenit în aerport pentru a muri, conform angajaților de la Charles de Gaulle

Nasseri a fost nevoit să părăsească aeroportul în anul 2006, după ce i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital. După externare, el a locuit într-un hostel modest din Paris. Povestea sa a ajuns să facă înconjurul lumii, iar jurnaliștii îl vizitau frecvent pentru a comunica cu el.

Iată că și finalul vieții lui Nasseri a fost unul la fel de atipic precum întrega sa existență. Angajații Charles de Gaulle l-au găsit fără suflare într-o sală de așteptare a aeroportului. Conform acestora, el sosise în Charles de Gaulle, iar mulți dintre ei sunt de părere că Nasseri își presimțise sfârșitul. Asupra sa, polițiștii au găsit mii de euro, lucru care pare să demonstreze teoria angajaților. Nasseri avea banii necesari, așadar și-ar fi permis să trăiască în hostel, dar Charles de Gaulle, a doua lui casă, a fost locul în care a dorit să-și dea ultima suflare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: