Redactia.ro
Home » Stil de viață » A slăbit 86 de kilograme în 18 luni! Află povestea impresionantă a acestei femei. Este UN EXEMPLU pentru toți

A slăbit 86 de kilograme în 18 luni! Află povestea impresionantă a acestei femei. Este UN EXEMPLU pentru toți

GALERIE FOTO (7)

A slăbit 86 de kilograme într-un an și jumătate. Este UN EXEMPLU pentru toți

Această femeie a avut ambiția de a slăbi aproximativ 86 de kilograme în câteva luni și nu vrea să se oprească aici! Povestea de viață a Alyssei a inspirat zeci de femei care și-au dorit să ajungă la rezultatele ei.

POVESTEA SURPRINZĂTOARE A ALYSSEI

Alyssa s-a luptat cu obezitatea,depresia și stima de sine scăzuta încă din copilărie, acestea dezvoltându-i o tulburare de alimentație. Pentru mulţi dintre noi, a mânca nu mai este doar o necesitate fiziologică, ci o metodă de a alunga furia, stresul, anxietatea și plictiseala, însă în cazul Alyssei, lucrurile scăpaseră de sub control.

În 2015, Alyssa a fost implicată într-un accident de mașină în care și-a pierdut o verisoară. În acel moment, mâncarea a devenit un mecanism de apărare, un mod de a face față stresului și tristeții cu care se confrunta. Aceasta ajunsese la 150 de kilograme, iar atunci a realizat că dacă nu face nimic în privința asta, pot apărea boli grave.

DUPĂ O TRAUMĂ ȘI 2 SARCINI, A SPUS CĂ E TIMPUL PENTRU O SCHIMBARE

Aceasta a decis să apeleze la chirurgia bariatrică, în speranța că va recăpăta control asupra vieții sale. Chiar dacă a făcut aceasta operație, pentru următoarele 18 luni Alyssa a rămas complet motivată să-și îmbunătățească atât sănătatea fizică cât și cea mentală.

Angajamentul pe care și l-a luat Alyssa asupra propriei persoane s-a transformat într-o pasiune, ea continuând să mănânce sănătos și să se țină de programul strict de sală pe care îl urmează.

Acum, Alyssa consideră că a găsit scopul vieții: să evolueze constant și să îi motiveze și pe alții care sunt în situația ei să facă o schimbare.

PROCESUL GREU PRIN CARE A TRECUT ACEASTA

Până acum, femeia a slăbit aproximativ 86 de kilograme în 18 luni și nu are de gând să se oprească prea curând. Merge 6 zile pe săptămână la sală și mănâncă în concordanță cu efortul pe care îl depune. Ea consideră că pielea lăsată pe care o are acum reprezintă drumul greu al lupții contra obezității pe care l-a parcurs.

Alyssa postează zilnic pe rețelele de socializare, unde are ocomunitate impresionantă de persoane ce o consideră un model de urmat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: