Redactia.ro
Home » Știri » A trimis o poză cu bebelușul nou-născut rudelor, dar nu și-a dat seama ce a captat pe fundal. Povestea unui tătic neatent a făcut înconjurul lumii

A trimis o poză cu bebelușul nou-născut rudelor, dar nu și-a dat seama ce a captat pe fundal. Povestea unui tătic neatent a făcut înconjurul lumii

GALERIE FOTO (2)

Momentul nașterii unui copil este fără îndoială unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața unui părinte. Chiar și tăticii, care deseori încearcă să-și păstreze imaginea de persoane puternice și neclintite, nu sunt scutiți de emoțiile intense care însoțesc sosirea pe lume a propriului copil.

Într-adevăr, aceștia pot fi atât de copleșiți de importanța acestui moment încât unii dintre ei pot chiar să leșine, iar alții pot trimite poze sau filmări către rude și prieteni fără a le verifica în prealabil. O astfel de întâmplare este exemplificată în povestea lui Samantha Barlow.

Ce a imortalizat tăticul, de fapt

Samantha Barlow este o mamă a doi copii, însărcinată cu cel de-al treilea, și își desfășoară activitatea profesională ca health coach și stilist în frumosul oraș Soldotna, Alaska. Pe lângă acestea, ea are și un cont de TikTok pe care îl utilizează pentru a împărtăși momente din viața sa de mamă. Însă, o postare a sa a captat atenția internauților într-un mod aparte, atunci când Samantha a dezvăluit cel mai penibil moment din viața ei.

„La nașterea celui de-al doilea copil am avut nevoie de epiziotomie. Așa că i-am dat bebelușul lui tati, care i-a făcut o poză și i-a trimis-o mamei lui. Drăguț, nu-i așa? Era super mândru de băiețelul lui. Mama lui a trimis poza în chat-ul de familie. Ceea ce este ok, era un bebeluș tare drăguț. Problema este că poza era live picture, deci era filmată, adică rulează un mini video atunci când apeși hold pe Apple.

În ultima secundă soțul meu a întors telefonul spre mine și m-a filmat acolo, cu picioarele desfăcute, goală, în timp ce eram cusută. Poza aceea a fost trimisă către toți cumnații mei, către socrul meu, cumnata mea, care a deschis-o în timp ce era în ora ei de știință și a realizat că este o poză live. Până ne-am dat seama poza deja circulase către toată familia. În orice moment oricare putea să apese pe ea și să vadă ce se ascunde în spatele unei poze cu un bebeluș drăguț”, povestește Samantha pe contul ei de TikTok.

Cum s-au rezolvat lucrurile

După ce a făcut această confesiune în cadrul postării sale, Samantha a observat că poza a fost rapid ștearsă de către toți cei care o văzuseră. Cu toate acestea, ea nu s-a supărat pe soțul ei sau pe soacra sa, înțelegând că a fost doar un mic incident neplăcut, o neatenție care a fost cauzată de bucuria și entuziasmul momentului.

Postarea Samanthei a primit peste 1 milion de vizualizări, iar comentariile au adăugat un plus de savoare acestui moment amuzant. Cei care au reacționat la povestea sa au împărtășit amintiri similare, subliniind astfel că astfel de experiențe penibile sunt adesea parte integrantă a procesului minunat al nașterii unui copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: