Redactia.ro
Home » Știri » A vrut să ajute o familie cu copii, dar s-a ales doar cu datorii. Pățania prin care ar fi trecut o femeie din Constanța

A vrut să ajute o familie cu copii, dar s-a ales doar cu datorii. Pățania prin care ar fi trecut o femeie din Constanța

GALERIE FOTO (5)

Pățania unei femei din Constanța a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă, după ce a încercat să ajute o familie cu copii care trăia în condiții grele. Mai mult, s-a ales nu doar cu datorii, ci și cu acuze dure.

O constanțeancă din comuna Aliman s-a ales cu pagube mari, dar și datorii și vorbe grele, după ce a vrut să ajute o familie nevoiașă cu copii.

Femeia a declarat că și-a dorit să le ofere nevoiașilor un acoperiş deasupra capului, haine, alimente, dar şi un loc de muncă tatălui. Însă, în schimb, s-a ales cu casa devastată și plină de mizerie.

A vrut să ajute o familie cu copii, dar s-a ales doar cu datorii: „Am avut milă de nişte oameni fără respect”

Femeia din Aliman a povestit tuturor pățania prin care a trecut și care i-a lăsat în suflet o mare părere de rău, dar și cu o casă devastată.

„Am avut milă de nişte oameni fără pic de respect. Asta e a treia oară când îi ajutăm. L-am luat la muncă pe respectivul şi, din cauză că părinţii lui îi dăduse afară din casă, ni s-a făcut milă pentru că aveau doi copii şi al treilea pe drum.

Le-am oferit cât de cât strictul necesar, pentru că acolo unde locuiau nu aveau nici apă. Uitaţi ce ne-au făcut. Ne-au lăsat cu datorii pe la magazine, primeau bani şi în câteva zile nu-i mai aveau.

Copiilor le lipseau hainele de care tot eu le făcusem rost, nu mai spun de igienă. I-am avut la mine în grijă. Mereu copiii erau murdari”, a povestit femeia din Constanța, potrivit Replica.

Și primarul comunei Aliman, George Nicola, cunoaște situația scandaloasă, însă a încercat să nu se implice prea mult în subiect.

„Eu nu ştiu bârfele, cine cu cine se ceartă. Familia e în vederea asistenţei sociale. Au fost plecaţi din localitate, s-au întors recent. Ştiu despre ce e vorba, noi nu i-am ajutat pentru că au tot fost plecaţi”, a detaliat pe scurt primarul.

Ce spune, însă, familia ajutată de femeia din Constanța

A existat și o reacție a celor acuzați ca au fost nerecunoscători femeii din Constanța.

“Am lucrat la această familie, ştiu despre ce e vorba. Nu ne-au dat banii şi vor să ne facă rău pentru că am plecat de la ei. Nu ştiu ce sumă ne datorează. Ei ştiu ce calcule şi-au făcut”, a declarat capul familiei nevoiașe.

În caz a intervenit și DGASPC, în urma informațiilor apărute în spațiul public.

„Urmare a informării legată de situația familiei din comuna Aliman, județul Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța s-a deplasat la fața locului în regim de urgență, împreună cu asistentul social din cadrul Primăriei Aliman, pentru a verifica dacă cele sesizate se confirmă și pentru a dispune măsurile ce se impun având în vedere interesul superior al copiilor”, transmit reprezentanţii DGASPC Constanţa.

În prezent, familia nevoiașă ar trăi în casa bunicilor. Totodată, copiii ar fi îngrijiţi.

“Într-adevăr, familia locuieşte în condiţii modeste, dar spusele doamnei nu se confirmă. Copiii sunt îngrijiţi, familia se gospodăreşte după posibilităţi, cresc animale în curte. În prezent, locuiesc în casa bunicilor”, a mai detaliat DGASPC.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: