Redactia.ro
Home » Știri » A vrut să depăşească, dar n-a avut timp. Primele imagini după ce o mașină a fost tăiată în două de un plug de zăpadă (VIDEO)

A vrut să depăşească, dar n-a avut timp. Primele imagini după ce o mașină a fost tăiată în două de un plug de zăpadă (VIDEO)

GALERIE FOTO (3)

O maşină a vrut să depăşească în viteză, pe un drum acoperit de zăpadă, însă şoferul nu şi-a dat seama că n-are timp. N-a putut evita impactul frontal cu plugul care curăţa şoseaua.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Subaru, tăiat în două

Accidentul a avut loc în SUA, în statul New York. Un Subaru WRX încearcă să depășească un camion, fără să realizeze că nu are suficient timp și plugul se apropie. Mașina se lovește de plug, sar bucăți în toate direcțiile.

Imaginile terifiante arată spatele lui WRX ca o minge mototolită, cu jumătatea din față încă prezentă în fața stâlpului B. Pare ca și cum cineva a luat un cuțit uriaș și a tăiat sedanul în jumătate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Indiferent dacă vehiculul dumneavoastră este cu tracțiune față, spate sau cu tracțiune integrală, cele patru frâne sunt în continuare singurele lucruri care încetinesc vehiculul, cu excepția efectelor ușoare ale frânării de motor.

Romaşcan, săltat pentru că a curățat zăpada

Administratorul unui bloc privat de locuințe din Cartierul Muncitoresc din Roman a fost protagonistul unui incident cu poliția locală în timp ce curăța zăpada din fața unui magazin de pâine.

După ce și-a încheiat activitatea de deszăpezire a perimetrului blocului său, bărbatul a fost abordat de o patrulă de polițiști locali în timp ce încerca să degajeze zăpada și gheața din fața magazinului de pâine.

Bărbatul a refuzat să prezinte actele de identitate, iar situația a degenerat, bărbatul fiind încătușat și băgat cu forța în mașina poliției locale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: