Redactia.ro
Home » Știri » Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani. Tânărul suferea de mai multe afecțiuni psihice

Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani. Tânărul suferea de mai multe afecțiuni psihice

GALERIE FOTO (4) Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani. Tânărul suferea de mai multe afecțiuni psihice

Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter, de la Backstreet Boy, a murit la vârsta de 34 de ani. Și el era pasionat de muzică, asemenea lui Nick Carter, dar era cunoscut și cu mai multe afecțiuni psihice pentru care lua medicamente. Iată ce relație tumultoasă au avut, însă, frații și surorile Carter, de-a lungul timpului.

Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani. Tânărul suferea de mai multe afecțiuni psihice

Nick Carter a fost un cântăreț american de pop și hip-hop și devenise cunoscut nu doar pentru că era fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, ci datorită unui albumul numit Aaron’s Party (Come Get It), în special.

Tânărul avea 34 de ani. El a fost găsit sâmbătă mort în cadă, la reşedinţa lui din Lancaster, California, potrivit TMZ. Nu sunt indicii să fie vorba despre o crimă. În urmă cu trei ani, Aaron Carter dezvăluise că suferă de mai multe afecțiuni psihice și că i-au fost prescrise „Xanax, Seroquel, Gabapentină, Hydroxyzină, Trazodone și Omeprazol”.

„Este un moment foarte greu, încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat și care a fost cauza”, au spus reprezentanții echipei lui.

„Suntem la fel de supărați ca toată lumea și sperăm ca fanii să poată oferi gânduri bune și rugăciuni familiei”.

Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani. Tânărul suferea de mai multe afecțiuni psihice
Aaron Carter (stânga) și Nick Carter (dreapta). Foto: Profimedia
Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani. Tânărul suferea de mai multe afecțiuni psihice
Foto: Profimedia (colaj Redacția)

Cariera lui Aaron Carter și relația lui tumultoasă cu frații, inclusiv cu Nick Carter de la Backstreet Boys

Aaron Carter s-a născut pe 7 decembrie 1987 în Tampa, Florida.

La vârsta de 7 ani, și-a început cariera muzicală. La 9 ani, a lansat primul album, Crush on You, iar mai apoi, în 2000, a cunoscut succesul cu Aaron’s Party (Come Get It), vândut în trei milioane de exemplare în Statele Unite. Ulterior, Aaron Carter a făcut turnee cu trupa The Backstreet Boys şi cu Britney Spears, iar în 2001, albumul lui, Oh Aaron, a câştigat un disc de platină.

Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani. Tânărul suferea de mai multe afecțiuni psihice
Cei cinci frați și surori ai familiei Carter. Foto: WireImage

Relație tumultoasă cu rudele. Aaron Carter a avut o relație tumultuoasă cu frații și surorile lui, inclusiv cu Nick Carter. Cei doi băieți, născuți la trei ani diferență, au făcut turnee împreună vreme de mulți ani, Aaron cântând adesea în deschiderea trupei Backstreet Boys.

Deși Aaron nu a participat la nunta fratelui lui mai mare, în aprilie 2014, cu Lauren Kitt, frații au continuat să reunească de Sărbători și să își susțină reciproc carierele prin intermediul rețelelor de socializare, conform Page Six.

Cu toate acestea, în septembrie 2019, Nick, împreună cu sora lor, Angel Carter, au depus un ordin de restricție împotriva lui Aaron, care a fost acordat două luni mai târziu. Membrul Backstreet Boys, în vârstă de 42 de ani, a susținut că Aaron a mărturisit că „nutrește intenții” de a o ucide pe soția lui Nick, pe atunci însărcinată, și pe copilul lor nenăscut.

„Având în vedere comportamentul din ce în ce mai alarmant al lui Aaron… nu ne-a rămas decât să luăm toate măsurile posibile pentru a ne proteja pe noi și familia noastră. Îl iubim pe fratele nostru și sperăm cu adevărat că primește tratamentul adecvat de care are nevoie înainte ca el sau altcineva să pățească vreun rău”, a conchis Nick Carter, la acel moment, în mesajul lăsat pe Twitter.

Potrivit ordinului de restricție pe un an, Aaron Cater a primit ordin să nu se afle la cel puțin 30 de metri de Nick, Kitt, copiii lor, alți membri ai familiei și de reședința lor din Las Vegas.

Aaron a negat acuzațiile, scriind pe Twitter: „Sunt uimit de acuzațiile care mi se aduc și nu doresc răul nimănui, mai ales familiei mele”.

Ulterior, el a făcut o scandal pe rețelele de socializare împotriva familiei.

„Mă voi descurca foarte bine fără ei”, a scris Aaron Carter pe Twitter. „Trebuie să mă lase în pace. Michael Jackson mi-a spus că asta se va întâmpla și a avut dreptate”. (…)

El a mai spus: „Și m-ați torturat când eram copil. Și toată lumea știe asta. A FOST PUBLIC. Și acum vă e frică de adevăr”.

Aaron Carter a avut, de asemenea, o relație tensionată cu sora lui, Leslie Carter, care a murit în 2012, la vârsta de 25 de ani, în urma unei supradoze de droguri. În 2019, Aaron Carter a susținut că ar fi fost abuzat sexual de ea pe o perioadă de trei ani.

„Sora mea m-a violat de la vârsta de 10 la 13 ani, când nu lua medicamente”, a spus el, într-un Tweet. (…) A făcut lucruri pe care nu a vrut să le facă, cred cu adevărat asta”, a mai susținut acesta.

La începutul acestui an, Aaron Carter și-a făcut un tatuaj masiv cu un fluture albastru pe frunte în onoarea lui Leslie Carter, sora lui decedată, care l-ar fi abuzat.

Aaron Carter, când își făcea tatuajul în numele surorii lui. Foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: