Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în București! O fată de 12 ani a fost călcată de un tramvai

Accident grav în București! O fată de 12 ani a fost călcată de un tramvai

GALERIE FOTO (3) tramvai 32

Accident dramatic în Capitală. O fată de 12 ani a fost lovită de tramvai în zona Calea Rahovei din Capitală. Medicii au sosit de urgență la fața locului.

Un accident grav a avut loc în cursul zilei de luni, 12 decembrie în Capitală. O fată de aproximativ 12 ani a fost lovită de către un tramvai care circula în zona Calea Rahovei. Circulația a fost deraiată, iar un echipaj medical a sosit de urgență la fața locului. Conform primelor informații, fata prezintă răni, însă starea ei este una stabilă. Ea urmează să fie transportată la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

Polițiștii sosiți la locul accidentului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul și a stabili cine se face vinovat: adolescenta care a dorit să traverseze fără să se asigure, sau vatmanul care se afla la conducerea tramvaiului respectiv.

Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, iar rezultatul a fost unul negativ, așadar el nu a consumat alcool înainte de a urca la volan. În momentul relatării știrii, circulația tramvaielor dinspre Calea Rahovei spre Ferentari este oprită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini