Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Iași. Două fete au fost spulberate pe trotuar de un șofer care a pierdut controlul volanului. Una dintre ele a murit

Accident grav în Iași. Două fete au fost spulberate pe trotuar de un șofer care a pierdut controlul volanului. Una dintre ele a murit

accident

Accident deosebit de grav într-o localitate din Iași. Momentul în care două fetițe au fost pur și simplu spulberate în timp ce aflau pe trotuar a fost surprins de către camerele de supraveghere stradale.

Un șofer a pierdut controlul volanului și a accidentat grav două copile

Un incident extrem de sever a fost înregistrat de camerele de supraveghere într-o localitate din Iași, în urma căruia trei fetițe au suferit răni grave. Acestea au fost grav rănite după ce o mașină a fost deviată de pe șosea și a lovit un stâlp. O mașină al cărei șofer a pierdut controlul direcției a intrat, joi seara, într-un stâlp de electricitate și a ricoșat apoi în două fete care se aflau pe trotuar. Accidentul a avut loc pe DJ 248 A în satul Domnița, din comuna Țibana, județul Iași.

Din investigațiile inițiale efectuate la locul incidentului de către oamenii legii reiese că șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate, apoi a acroșat două minore și a intrat în gardul unui imobil.

Trei fete au fost transportate la spital în urma impactului

În urma acestui accident rutier a rezultat rănirea a trei minore, două care s-ar fi aflat pe spațiul verde și una în autoturism, care au fost transportate la spital. Una dintre fete, în vârstă de 12 ani, a decedat în cursul serii de 25 mai. Cele două fete rănite de șofer erau prietene foarte bune şi colege, accidentul petrecându-se chiar în faţa casei minorei care a supravieţuit.

Polițiștii sosiți la locul accidentului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ, așadar el nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Sursă foto: Observator

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: