Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Maramureș. Un autocar cu 51 de persoane a intrat într-o casă

Accident grav în Maramureș. Un autocar cu 51 de persoane a intrat într-o casă

Accident grav în Maramureș.

Accident cu 51 de victime în Maramureș. Marți după amiază s-a produs un accident grav pe DN18, în județul Maramureș. Din primele informații, sunt 51 de victime după ce șoferul unui autocar a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat cu autocarul în gardul unei case.

Accident grav în Maramureș. Un autocar cu 51 de persoane a intrat într-o casă

Un grav accident rutier s-a produs marți după amiază, pe DN 18, în județul Maramureș. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că DN 18, în zona localității Moisei, județul Maramureș, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul unei case. Din primele informații, în autocar se aflau cetățeni polonezi. „În urma impactului, mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la faţa locului, nu se cunoaşte momentan numărul exact al acestora. Din acest motiv, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Conform Știrileprotv, sunt 6 victime, dintre care 1 persoană se află în stop cardio respirator, 3 persoane au fost transportate la CPU Borșa, ar 2 persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului. Ceilalți pasageri sunt în stare bună.

Sunt 51 de victime, iar multi dintre pasageri acuză dureri, fiind investigate medical la fața locului. Momentan nu se cunoaște exact numărul victimelor, iar circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, prin dirijarea poliției. „Din primele date, în autocar se aflau cetățeni polonezi.Forțele de intervenție care s-au deplasat spre locul evenimentului: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, trei echipaje de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială de transport victime multiple, patru ambulanțe SAJ și un elicopter.”, au anuntat autoritatile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: