Redactia.ro
Home » Știri » Accident la Tulcea. Șoferul care a ucis doi oameni în timp ce făcea LIVE pe Facebook, a fost prins

Accident la Tulcea. Șoferul care a ucis doi oameni în timp ce făcea LIVE pe Facebook, a fost prins

Accident la Tulcea. Șoferul care a ucis doi oameni în timp ce făcea LIVE pe Facebook, a fost pri

Accident la Tulcea. Șoferul care a ucis doi oameni în timp ce făcea LIVE pe Facebook, a fost prins. Șoferul inconștient a ucis un copil de 3 ani și o bătrână de 79 de ani.

Accident la Tulcea. Șoferul care a ucis doi oameni în timp ce făcea LIVE pe Facebook, a fost prins

Șoferul vinovat care  a ucis două persoane în timp ce făcea LIVE pe Facebook, a fost prins.  Vinovatul a părăsit locul evenimentului după ce a ucis doi oameni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Irina Manolache, șoferul a fost prins în satul său natal, Luncavița.

“Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind căutat de poliţişti. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din Luncaviţa”, a precizat Manolache.

Potrivit autorităților, șoferul a condus, duminică după-amiază, cu o viteză excesivă pe drumul european 87.

Un copil de trei ani a decedat

Pe raza localității Văcăreni, mașina șoferului a ieșit de pe șosea și a intrat în curtea unei gospodării, unde se afla o bătrănă de 79 de ani și un copil de 3 ani. Copilul împreună cu bătrâna au decedat, iar alte patru persoane, două aflate în mașină, au fost rănite și transportate la spitalul din Galați.

Una dintre victime este însărcinată în luna a șaptea iar în drum spre spital a suferit un  stop cardio-respirator. Pe numele bărbatului vinovat de producerea accidentului , polițiștii au întocmit un dosar penal.

Guvernul interzice șoferilor folosirea telefonului la volan

Guvernul dorește să interzică folosirea telefonului mobil la volan. Modificarea este valabilă și pentru alte dispozitive cu funcții de redare text, foto sau video. Șoferii nu vor mai avea voie să folosească telefonul în timp ce aceștia se află la volan.

Sancțiunea cuprinde 4 puncte penalizare, ceea ce înseamnă o amendă de 820 lei, adică de două ori mai mare decât amenzile pe care le primeau șoferii care erau prinși vorbind la telefon. Până la momentul actual, legislația rutieră prevedea o amendă minimă de două puncte cu 410 lei amendă.

Potrivit unei statistici a reprezentației Comisiei Europene în România, realizată în 2018, numărul de accidente rutiere fatale crește din ce în ce mai mult. Numărul de accidente rutiere a ajuns la 98 de cazuri la un milion de locuitori, ceea ce înseamnă dublul mediei din UE unde se înregistreazp 49 de cazzuri la un milion de locuitori.

Citește și:Accident cumplit la Tulcea: 2 morți și 4 răniți. Imaginile șocante au fost transmise LIVE pe Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini