Redactia.ro
Home » Știri » Această femeie a sunat la 112 deoarece nu a ajuns să-și ia copilul de la grădiniță din cauza traficului. Răspunsul autorităților a fost unul alarmant

Această femeie a sunat la 112 deoarece nu a ajuns să-și ia copilul de la grădiniță din cauza traficului. Răspunsul autorităților a fost unul alarmant

Ce se întâmplă în corpul tău, de fapt, când stai două ore în trafic? Avertizarea specialiștilor

Situația traficului foarte aglomerat nu este izolată doar în capitală, ci și în alte orașe ale țării. O femeie din Baia Mare a apelat 112 pentru a cere ajutorul poliției rutiere în ceea ce privește dirijarea și fluidizarea traficului, dar răspunsul primit de la autorități nu a fost deloc unul mulțumitor. Povestea sa a ajuns virală, iar situația încă nu a fost remediată.

Această femeie a sunat la 112 deoarece nu a ajuns să-și ia copilul de la grădiniță din cauza traficului

Aceasta femeie din Baia Mare a ajuns la capătul răbdării în trafic la sfârșitul săptămânii trecute. A plecat de la locul de muncă spre grădinița copilului său, de unde trebuia să îl ia, însă drumul pe o distanța foarte mică a durat foarte mult. De vină era aglomerația, precum și situația semafoarelor nesincronizate din oraș.

Deoarece deja fusese sunată de personalul la grădiniță că micuțul său este ultimul copil rămas acolo, femeia a cerut ajutorul autorităților. A încercat să ia legătura cu reprezentații oficiali și a cerut ca un echipaj al Poliției Rutiere să se deplaseze în zona aglomerată pentru a coordona traficul, însă s-a lovit de un răspuns dezamăgitor.

„Cum se poate rezolva aglomeraţia zilnică, dar mai ales cea de vineri… prea multe semafoare nesincronizate… Am ajuns să fim sunaţi de educatori că copilul meu a rămas ultimul… eu fiind blocată în circulaţie. Ies de la serviciu la ora 16 şi ajung să iau copilul după 40 de minute petrecute în trafic… pe distanţă de la Piaţa Mare la gară…”, a relatat femeia care a sunat la 112, potrivit jurnaliştilor de la site-ul local actualmm.ro.

Răspunsul autorităților a fost unul alarmant

În primă instanță, femeia a sunat la Poliția Locală. De acolo nu a primit nicio rezolvare, așa că a încercat să obțină sprijinul celor de la 112. În prealabil sunase și la Poliția Rutieră, dar apelul său a rămas fără răspuns.

Promisiunea autorităților de a trimite două echipaje pentru a se ocupa de această situație neplăcută nu a fost îndeplinită. Inițial polițiștii ar fi trebuit să se deplaseze la locul incidentului și să constante dacă este necesară intervenția lor, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel, traficul la acea oră a rămas în același stadiu, iar semafoarele nu au fost sincronizate corespunzător.

Ultima soluție care i-a fost prezentată femeii a fost redactarea unei plângeri la Primăria Baia Mare. Reprezentanții de acolo ar fi cei în măsură să se ocupe de această problemă, cu toate că Poliția Rutieră este responsabilă pentru asemenea acțiuni de dirijare în trafic.

„Am sunat la poliţia locală care mi-a zis că ei nu pot face nimic, după care am sunat la 112 să pot vorbi cu cineva de la poliţia rutieră (deoarece la nr. de pe site nu răspunde nimeni)… mi s-a spus că ei au la dispoziţie două echipaje şi vor vedea colegii dacă chiar este necesar să intervină în dirijarea circulaţiei… evident nu era necesar pentru că nu a fost nimeni de la ei pentru a decongestiona circulaţia… Ambele instituţii mi-au spus să fac reclamaţie la primărie pentru că de cei din primărie depinde totul…”, a mai scris femeia, conform sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: