Redactia.ro
Home » Știri » Acest miliardar refuză să le dea copiilor săi cadouri de Crăciun. Motivul pentru care a ales ia această decizie

Acest miliardar refuză să le dea copiilor săi cadouri de Crăciun. Motivul pentru care a ales ia această decizie

GALERIE FOTO (3)

Atunci când copiii provin din familii foarte înstărite, cei mai mulți se așteaptă ca aceștia să fie răsfățați de părinți cu cele mai inedite daruri, care pot ajunge de multe ori la sume impresionante. În timp ce mulți dintre miliardarii din lume aleg să-și trateze astfel moștenitorii, în rândul lor există și persoane care doresc să le ofere o educație diferită copiilor lor. Printre ei se numără și Mila Kunis și Ashton Kutcher, care refuză să le ofere cadouri de Crăciun micuților lor.

Povestea de dragoste dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher a început pe platourile de filmare ale producției „That 70s Show”, unde au legat o frumoasă prietenie. Au continuat această legătură pentru câțiva ani, până când au realizat că între ei există sentimente mult mai puternice și au decis să formeze un cuplu.

Anii au trecut, iar în anul 2015 cei doi actori și-au jurat iubire pentru tot restul vieții. Au fost binecuvântați cu o familie minunată, iar Mila a adus pe lume doi copilași adorabili, pe care au decis să-i numească  Wyatt Isabelle (7 ani) și Dimitri (5 ani).

Au decis ca copiii lor să nu mai primească cadouri de Crăciun

Cu toate că cei doi soți se bucură de o situație financiară extraordinară, au ales să-și educe micuții într-un mod diferit față de celelalte celebrități asemenea lor. În timp ce majoritatea copiilor de vedere se bucură de o viață extravagantă, în care au tot ce și-ar putea dori, Mila și Ashton au dorit să-și învețe micuții ce înseamnă modestia și traiul normal.

Astfel, au decis că cea mai bună decizie pentru Wyatt și Dimitri este să nu primească daruri de Crăciun, ci să de bucure de altfel de momente speciale în familie. Actorii au realizat că cei doi copii sunt la vârsta la care nu apreciază darurile la adevărata lor valoare, așa că nicio jucărie nu le produce cu adevărat bucurie.

Pe lângă faptul că au decis să renunțe la cadouri, și apropiații lor au fost rugați să nu mai recurgă la asemenea gesturi atunci când vine vorba de cei doi copii. În schimb, vor face în fiecare an un gest umanitar și vor achiziționa jucării pentru copii care provin din familii greu încercate sau sunt bolnavi și le vor oferi în dar.

Intenția celor doi actori este să facă din acest obicei o tradiție în familia lor, pe care își doresc ca copii lor să o ducă mai departe și să o accepte chiar și atunci când vor fi mai mari.

„Am stabilit de comun acord să facem un fel de tradiție de Crăciun, care să nu implice cadouri. Anul trecut, Wyatt a primit cadouri de la bunici și după ce s-a jucat puțin cu jucăriile respective, a renunțat la ele. Acum nici nu o mai interesează. Ne-am anunțat părinții să nu mai cumpere foarte multe lucruri, un cadou e suficient, pentru că cei mici nu știu să aprecieze aceste daruri. Sunt pur și simplu prea mici pentru asta. Preferăm să cumpărăm jucării și să le ducem la spitalele de copii, unde cei mici să se bucure cu adevărat, pentru că au nevoie de asta. Așa am stabilit că aceasta va fi noua noastră tradiție de Crăciun”, au mărturisit Mila și Ashton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: