Redactia.ro
Home » TV » Acesta este cel mai mare secret al lui Gigi Becali. Cine este de fapt soția miliardarului?!

Acesta este cel mai mare secret al lui Gigi Becali. Cine este de fapt soția miliardarului?!

Acesta este cel mai mare secret al lui Gigi Becali. Cine este de fapt soția miliardarului?!

Patronul echipei Steaua, este fost parlamentar și mereu a fost un familist convins care merge la biserică în fiecare duminică. Mereu el a promovat legile crestine și a dat exemplu despre ce înseamnă să fii un bun creștin. Gigi Becali a avut grijă să-și țină familia departe de ochii curioși ai presei și si-a educat copiii după legea lui Dumnezeu. Nimeni nu s-ar fi gândit ce secret ascude patronul de la Steaua.

Gigi Becali o are alături pe soția lui, Luminița, care este la fel de credincioasă ca și el, deși este cu 12 ani mai mică decât soțul său.

Cei care știu că Luminița este verișoara de gradul trei a lui Gigi Becali sunt puțini. Se pare însă că acest tip de legături sunt destul de frecvente la machidoni.

În cadrul unei emisiuni televizate, Gigi Becali a făcut ceea ce a rămas singura referire la această legătură. ,,Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei. Asta contează mai puțin.”

Gigi și soția lui se cunosc de când el avea 26 de ani, iar ea 14. Încă de atunci familiile celor doi au pus la cale căsătoria dintre ei. Pentru soția lui Gigi Becali cea mai importantă este casa și familia. Ea se îngrijește foarte atent de educația celor trei fiice ale lor Teodora (21 de ani), Alexandra (20 de ani) și Cristina (16 ani).

Gigi Becali și-a creștinat nepoata

Astăzi, Gigi Becali și-a creștinat nepoata la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală. Milionarul a fost printre primii prezenți în lăcașul de cult, asigurându-se că totul decurge conform planului. De altfel, nu surprinde pe nimeni gestul latifundiarului, dat fiind faptul că și-n cazul nunții fiicei sale s-a întâmplat la fel. Gigi nu s-a uitat la bani când a venit vorba de aceste evenimente și s-a asigurat îndeaproape ca totul e în regulă. Potrivit Cancan.ro, Theodora Becali și-a dorit ca evenimentul să fie unul restrâns, astfel încât să respecte toate normele pandemiei de coronavirus.

În primele imagini obținute, fiica lui Gigi Becali apare cu micuța sa în brațe și alături de soțul său. Pentru acest eveniment, Theodora a ales o rochie albă, mini, prin care s-a văzut silueta deja trasă prin inel, deși n-a trecut prea mult timp de când a născut. Și-a asortat rochia cu un clutch albastru, culoare pe care a purtat-o și soțul său la costum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: